Безпека та екологічність - новий ЖК від будівельної компанії «Галицький двір»

«Мій дім – моя фортеця» - для сучасної людини, яка живе в ритмі великого міста така теза стає дедалі актуальнішою. Адже власна оселя – це місце, яке має створювати затишок та комфорт, щоб відкинути турботи, стрес та щоденне напруження.

Саме тому будівельна компанія «Галицький двір» зводить новий сучасний житловий будинок подалі від міської метушні, поблизу Німецького озера в Івано-Франківську.

 

Відкривши вікно у квартирі Ви запустите до помешкання не хмари міського пилу, а свіже повітря, майже як у лісі, користь якого важко переоцінити. Окрім чистого повітря та тиші, з вікон Вам відкриється чудова панорама на Івано-Франківськ та прибережну зелену зону.

 

Поблизу будинку немає автомобільних магістралей, тому можете бути спокійними за безпеку ваших дітей, які граються на подвір’ї - для малечі запроектували ігровий майданчик. 

 

В літню спеку не потрібно нікуди їхати, аби скупатись, бо неподалік є річка. А для любителів риболовлі є можливість відпочивати душею і тілом з вудилищем у руках.

 

Житло у новобудові поблизу Німецького озера зводиться за європейськими стандартами, виконують цегляну кладку стін, які утеплюються товстим шаром пінопласту. Будинок трисекційний, матиме дев’ять поверхів. У дворі заплановано гостьовий паркінг.

 

У будинку від будівельної компанії «Галицький двір» передбачено 1, 2 та 3-кімнатні просторі квартири із продуманим плануванням. Встановлено автономне опалення. Стан квартир – під ремонт.

 

Територія новобудови закрита, є відеоналяд. Це забезпечить ваш спокійний сон та безпеку майна.

 

Плюсів багато, а головне - жити на березі річки престижно, приємно та корисно для здоров’я.

 

Контакти:

 

Адреса: м. Івано-Франківськ, вул. Південний Бульвар 23/31,

 

Тел: +38 067-344-55-67, +38 050-373-70-23,

 

Моб. тел:(0342)75-05-52, (0342)75-05-62,

 

E-mail: gal_dvir@ukr.net 

 

Сайт: http://www.galdvir.com.ua