Незабаром в Івано-Франківську з'явиться ще один мікрорайон

Будівельна компанія «МЖК Експрес-24» розпочинає будівництво унікального житлового комплексу «MILLENNIUM ECO APARTMENTS». Його візитною карточною стануть вісім основних переваг: безпека, екологічність, комфорт, сучасність, організація простору, індивідуальність, новітні технології будівництва та доступність.

В будівельній компанії кажуть, що прагнення створити житловий комплекс європейського рівня в екологічно чистій та зеленій частині Івано-Франківська стало визначальним задумом забудови. Поєднання восьми основних переваг якісно відрізняють квартири в MILLENNIUM ECO APARTMENTS від звичайних мікрорайонів.

 

 

Безпека

У новому житловому комплексі подбали про створення безпечного середовища для своїх жильців. MILLENNIUM ECO APARTMENTS буде огороджений спеціальним захисним парканом. На кожному в’їзді у внутрішньо-будинковий паркінг буде розміщений контрольно-пропускний пункт з автоматичним шлагбаумом. Для цілодобової охорони, на території функціонуватиме центр відео-спостереження та моніторингу.

 

 

Екологічність

Житловий комплекс MILLENNIUM ECO APARTMENTS унікальний тим, що дозволить мешканцям жити в гармонії з природою. Свіже повітря, дивовижні краєвиди на міське озеро, парк та неповторний мікроклімат – все це створює ідеальне місце для життя та відпочинку.

Одним з особливостей житлового комплексу є безпосередня близькість до міського озера, а також створена для прогулянок та відпочинку паркова алея, яка з’єднає MILLENNIUM ECO APARTMENTS з найзеленішими частинами міста Івано-Франківськ.

 

 

Комфорт

Комфортне житло – це не тільки вдале планування та хороший ремонт, але і безпечний внутрішній двір та облаштована прибудинкова зона. Внутрішній простір житлового комплексу MILLENNIUM ECO APARTMENTS спроектований на прикладі «італійських двориків», де немає місця автомобілям та міському шуму. У дворі буде облаштований майданчик для вигулу собак.

 

 

Сучасність

Будівельна компанія МЖК Експрес-24 поставила собі за мету не лише зробити енергоефективними квартири, але і реалізувати новітні технології будівництва та облаштування прибудинкової території. Навколо комплексу розташуються зручні майданчики для занять спортом, прогулянок з дітьми, численні вуличні тренажери. У мешканців ЖК «MILLENNIUM ECO APARTMENTS» буде спільний простір для спілкування та відпочинку: озеленена територія з елементами ландшафтного дизайну, сучасні відпочинкові зони, безкоштовний wi-fi у кожному дворі та власна BBQ-зона.

 

Організація простору

На території MILLENNIUM ECO APARTMENTS будуть розміщені спортивно-відпочинкові зони загального користування: багатофункціональні майданчики для займання спортом, тенісні корти, вуличні тренажери. В мікрорайоні з'явиться ціле містечко для найменших мешканців, яке складається з гірок, гойдалок, каруселей, пісочниць.

 

 

 

Індивідуальність

Житло є тим місцем, де людина формується, проводить час та розвивається. MILLENNIUM ECO APARTMENTS стане можливістю для реалізації найсміливіших ідей. Кожна квартира створюється з урахуванням особливих побажань майбутніх мешканців, талановиті дизайнери створюють по-справжньому стильні, естетично привабливі інтер'єри.

 

 

Новітні технології будівництва

Забудовник будівельна компанія МЖК Експрес-24 використовує в будівництві нові, сучасні технології. Це житло, де всі комунікації, кожна стіна, кожна перегородка збудовані з дотриманням інноваційних європейських технологій. При прокладанні газових, електричних магістралей, при проведенні водопроводу, інтернету та кабельного телебачення використовуються найякісніші матеріали та враховується багаторічний досвід будівельної компанії.

 

 

Доступність

Для майбутніх мешканців нового мікрорайону, будівельна компанія підготувала ряд програм, за якими можна вигідно придбати житло у MILLENNIUM ECO APARTMENTS. Тож стати власником сучасного, комфортного та якісного житла для себе і своєї сім’ї стало ще простіше.

 

 

 

За деталями звертайтеся за тел. +380 50 433 14 03 або за адресою: м. Івано-Франківськ вул. Січових Стрільців, 58.