В іванофранківців зросли вимоги до житлових комплексів. Які найпопулярніші квартири в 2020 році


Ситуація з пандемією через Covid-19 показала наскільки важливе значення має власне помешкання, зручніть житлового комплексу, де розташована квартира та наявність розвиненої інфраструктури.

 

Цілком логічно, що за період карантину у покупців змінились имоги при виборі нового житла.

 

Як змінились вимоги до купівлі квартир в новобудовах досліджував Аналітичний центр компанії blago developer.

 

В 2020 році квартири бізнес-класу користуються дещо більшим попитом, ніж інші типи нерухомості. Експерти виділили декілька причин:

 

  • Розвинена інфраструктура – перше, на що зараз звертають увагу покупці при купівлі квартир. Дуже важливо мати поруч з домом різні крамниці, аптеку, фітнес-центр, навчальні заклади, садочки та інші важливі елементи інфраструктури. Також важливе значення має облагородження території житлового комплексу, де обов’язково має бути дитячий та спортивний майданчики, місця для відпочинку. Варто звертати увагу на транспортне сполучення, звідки зручно дістатись до всіх частин міста.

 

  • Клієнт – це головне. Девелопери зараз прагнуть продати не просто квартири, а максимально догодити своїм клієнтам. Дистанційна робота вдома показала людям наскільки важливо жити в хорошій квартирі, в гарно освітленому приміщенні і мати достатньо власного простору. Сучасний покупець, купуючи нову квартиру, прагне отримати панорамні вікна, функціональне планування, де можна спроектувати власне робоче місце, а також просторий двір.

 

Купити хорошу квартиру бізнес-класу в Івано-Франківську можна в сучасному районі Manhattan від надійного забудовника blago developer.

 

Цей комплекс має багато переваг: розташування в центральній частині Івано-Франківська, неподалік міського озера та зеленої зони; просторий внутрішній двір площею 8000м.кв; сучасні дитячі та спортивні майданчики; розвинена інфраструктура; окремий наземний паркінг; двір вільний від авто; в кожному будинку передбачено кімнату для зберігання дитячих колясок та спортінвентарю.

 

Що стосується кількості кімнат, то найчастіше віддають перевагу одно- та двокімнатним квартирам. Їх обирають як для проживання, так і здачі в оренду. Дедалі популярнішим серед покупців стають квартири нового формату – Lite та Smart, які доступні в районі Manhattan.

 

Цього року набирає обертів пропозиція забудовників про готові квартири з ремонтом. Будівельні компанії пропонують своїм клієнтам виконати більшість ремонтних робіт. Така послуга спростить життя майбутнім мешканцям.  Адже їм не доведеться витрачати час на пошуки підрядників і вони зможуть значно заощадити свої гроші. Цю послугу в Івано-Франківську пропонує компанія blago developer.