Ajax Systems подбають про безпеку мешканців Району Manhattan


Комфортне проживання мешканців і безпека – це основні вимоги при будівництві сучасного району Manhattan. Ми хочемо зробити проживання якомога безпечнішим і тому обрали інноваційну систему безпеки Ajax.

 

Технологія Ajax прославилась ще декілька років тому завдяки пристроям, які допомагають мешканцям квартир виявити проникнення, пожежу, затоплення та слугують в ролі домашньої автоматизації.

 

В сучасному районі Manhattan, крім цілодобової охорони житлового району та відеоспостереження буде впроваджено технології для безпеки, як цілої території комплексу, так і окремих квартир.

 

Для нас важливо, щоб майно мешканців було в безпеці. І Ajax Systems ідеально підходять для цього та в разі виявлення неприємних ситуацій за кілька секунд буде сповіщено службу охорони.

 

Чим особлива система Ajax в Районі Manhattan?

 

Повний контроль за безпекою квартир в сучасному районі Manhattan здійснюватиме функціональний комплект Ajax StarterKit.

 

Важливим показником є те, що відсутність електрики та глушіння ніяк не вплине на роботу системи Ajax. Даний пристрій знаходиться на зв'язку з пультом моніторингу Ajax PRO Desktop, за ким ведеться цілодобове спостереження.

 

У разі проникнення до квартири злодіїв, система Ajax миттєво зреагує та надішле сповіщення на смартфони власників, а також на пульт, що знаходиться у службі безпеки. Таким чином всього за 30 секунд охороною будуть прийняті відповідні заходи.

 

Мешканці зможуть більш широко застосувати систему безпеки Ajax. Наприклад, протипожежну систему, яка підкріплюється датчиками Ajax FireProtect Plus. Вони миттєво зреагують на дим, підвищення температури в приміщенні або чадний газ. Це саме стосується і затоплення.  

 

Датчики Ajax LeaksProtect реагують на протікання, повідомляючи службу охорони, які в свою чергу перекривають воду, а власники отримують повідомлення на телефон.

 

До стандартного комплекту Ajax у квартирі Manhattan можна буде встановити:

Хаб Ajax Hub Plus

Датчик відкриття Ajax DoorProtect

Датчик руху Ajax MotionProtect

Датчик протікання Ajax LeaksProtect

Силове реле Ajax WallSwitch

 

Детальну інформацію про квартири в сучасному районі Manhattan можна дізнатись за телефоном: (098) 166-23-56.