У Франківську відкриють ще одне "Сонячне дерево" для підзарядки телефонів

Кілька місяців тому на франківській "стометрівці" встановили дерево із сонячними батареями для підзарядки різноманітних гаджетів. Тепер подібний проект з'явиться на території місцевого університету.
Нещовдавно в Івано-Франківську стартував проект  «Покоління Stanislawowa», що спрямований на підвищення рівня екологічної свідомості, а також розвитку екологічної культури та популяризації використання альтернативних джерел енергії серед студентів, працівників та відвідувачів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, пише Бліц-Інфо.
 
 
Деякі заходи виходили далеко за рамки даного ВНЗ і поширювалися на всю Україну.
 

Під час реалізації  проекту  студенти кафедри екології ознайомилися з   енергоефективними технологіями в центрі інтерактивного навчання «Нова Енергія». Лекцію-ескурсію провів для студентів директор інженерно-екологічного інституту Мазур М.П.

 

13 грудня на території ІФНТУНГ відбудеться завершальний етап проекту, а саме відкриття Solar tree або «Сонячного дерева», для підзарядки гаджетів з використанням сонячної енергії. Відкриття відбудеться о 11:30 (у внутрішньому дворику біля їдальні).