В центрі Франківська автостоянку планують забудувати 9-поверхівкою

На території автостоянки в центрі Івано-Франківська по вулиці Січових Стрільців мають намір звести дев’ятиповерховий житловий будинок на 120 квартир. Приблизно, будинок матиме 3 під’їзди, а сама площа забудови складатиме 0,15 га.

ТОВ «Паркінвестбуд» готує дозвільну та містобудівну документацію на будівництво багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського, по вулиці Січових Стрільців, 28-а.

 

 

територія майбутнього будівництва на карті

 

 

ТОВ «Паркінвестбуд» створене 24 грудня 2013 року. Статутний капітал – 100 000 гривень. Вид діяльності - будівництво житлових і нежитлових будівель. Через кілька місяців після створення, ТОВ «Паркінвестбуд» зареєстрував право власності на нерухоме майно, за адресою вулиця Січових Стрільців, 28-а. Мова йде про два нежитлових приміщення загальною площею 120 м2.

 

Згодом, підприємство звернулося до міської ради з прохання надати йому дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за уже вказаною адресою вулиця Січових Стрільців 28-а. ТОВ «Паркінвестбуд» просило землю для реконструкції нежитлового приміщення та будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення.

 

У травні 2015 року міська рада затвердила проект землеустрою та передала земельну ділянку площею 0,35 га в оренду терміном на 10 років. 

 

 

Вид функціонального використання ділянки залишиться незмінним - для реконструкції нежитлового приміщення та будівництва багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення.

 

ділянка на кадастровій карті

 

У листопаді 2016 року Департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини видав ТОВ «Паркінвестбуд» містобудівні умови і обмеження на будівництво багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського, по вулиці Січових Стрільців, 28-а.

 

На сьогодні в реєстрі ДАБІ інформація про зареєстровані декларації про початок будівельних чи підготовчих робіт відсутні.

 

 

територія на Січових Стрільців, 28А