У Франківську не знайшлося покупця на недобудовану лазню по вулиці Стефаника – влада оголосила про повторний аукціон

Міська влада вже друге намагається продати недобудовану будівлю лазні по вулиці Стефаника, 31. Перший аукціон з продажу об’єкта комунальної власності мав відбутися ще у грудні. Та очевидно, бажаючих викупати цей довгобуд так і не знайшлося.

Днями на сайті міськвиконкому з’явилося оголошення про проведення повторного аукціону з продажу будівлі лазні по вулиці Стефаника, 31. Об’єкт нерухомості має три поверхи, а ступінь його готовності ледь перевищує 50%.

 

 

Будівля на вулиці Стефаника, 31

 

Про намір продати цей комунальний об’єкт місцева влада заявила ще у листопаді минулого року та призначила аукціон на грудень. Тоді на торги виставлялись єдиним лотом і об’єкт нерухомості, і земля під ним. Початкова ціна лоту становила 8 млн грн. Експертна грошова оцінка визначила вартість недобудови у 7, 1 мільйона гривень. Натомість, земельну ділянку, площею 0,2391 га, оцінили лише у 900 тисяч гривень.

 

Згідно даних кадастрової карти, цільове призначення ділянки - для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування. За законом вона відноситься до земель громадської забудови.

 

Зображення земельної ділянки на кадастровій карті 

 

На повторний аукціон, який відбудеться 24 лютого, виставлено тільки недобудовану будівлю лазні, без земельної ділянки. Початкова ціна лоту - 716 440 гривень.

 

При цьому, новий власник будівлі буде зобов’язаний сплачувати плату за користування землею. Крім того, в запропонованих умовах продажу вказано, що об’єкт нерухомості продається без збереження спеціалізації.

 

Довідково:

Час проведення аукціону: 24.02.2017 року. Кінцевий термін прийняття заяв:20.02.2017 року включно. За довідковою інформацією звертатися у Департамент комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради, за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Леся Курбаса, 2, тел. 53-05-87, 53-26-1. 

 

Читайте також: Влада Франківська оголосила дату продажу «комунальної» недобудови лазні із землею на Стефаника, 31.