На даху будинку у центрі Франківська встановлюють сонячну електростанцію

У листопаді цього року міська влада оголосила про намір передати в оренду частину даху адміністративної будівлі по вулиці Галицькій, 22, для розміщення та експлуатації електростанції з використання енергії сонця.

В оголошені йшлося, що оренда об’єкта площею 396 кв м, обійдеться заявнику у 502 480 грн, а максимальний термін оренди – на 2 роки і 11 місяців.

 

Право орендувати дах багатоповерхового будинку у центрі Івано-Франківська отримало товариство з обмеженою відповідальністю «Скайфол Енерджі».

 

Саме на замовлення цього підприємства, працівники компанії «Екотехнік Україна Груп» наразі завершують будівництво сонячної електростанції на даху будинку по вулиці Галицькій, 22.

 

 

 

Відповідне відео і світлини розміщені на сторінці компанії «Екотехнік Україна Груп» у мережі Фейсбук.

 

Для реалізації даного проекту було використано монокристалічний модуль JA Solar, потужністю 265 Вт (кількість модулів - 229 шт.). Згенеровану модулями електроенергію в мережу видаватимуть надійні та найефективніші інвертори HUAWEI SUN2000-33KTL та SUN2000-23KTL.

 

Прогнозований річний обсяг виробітку електроенергії, яку планують реалізовувати по "зеленому" тарифу, складає 62 300 кВт*год/рік.