Спеціальна пропозиція на житло в Кварталі Левада

Покупцям житла пропонують спеціальні ціни та розтермінування до 2 років на 20 квартир у третій черзі нового житлового комплексу «Квартал Левада», розташованому в мікрорайоні Каскад (вул. Стуса-Миколайчука) поблизу відпочинкової зони Бистриці Надвірнянської.

«Квартал Левада» – вдалий приклад популярного протягом останніх років у  покупців квартир комфортного й тихого житла, розташованого в екологічно  чистій місцевості на околицях Івано-Франківська. Адже такий вибір на довгі  роки подарує відчуття затишку та здорового життя в гармонії з природою.

Великі кухні та вітальні, просторі холи, панорамні вікна роблять візуально більшою кожну квартиру. Додаткової зручності господиням додає кухня, сполучена з лоджією чи заскленим балконом. Більшість помешкань «Кварталу Левада» виходять вікнами на затишне внутрішнє подвір’я. Віддаленість комплексу від гамірних магістралей гарантує відчуття спокою в кожній кімнаті.

«Квартал Левада» характеризується  розвиненою соціальною, відпочинковою та транспортною інфраструктурою.  Комфорт і безпеку життя тут забезпечують також камери відеоспостереження,  велика кількість гаражів та паркомісць. Про благоустрій території дбає приватна обслуговуюча компанія. 

 Деталі за тел. 0981556677