«Квартал Левада»: квартири за привабливою ціною

Будівельна компанія «Ярковиця» пропонує 10 квартир з готовими документами в «Кварталі Левада» за спеціальною ціною – 9300 гривень за кв.м.

Житловий комплекс розташований у мікрорайоні Каскад по вул. Стуса-Миколайчука біля відпочинкової зони Бистриці Надвірнянської.

Нові помешкання вирізняються вигідним плануванням. Великі кухні та вітальні, просторі холи, панорамні вікна роблять візуально більшою кожну квартиру. Додаткової зручності господиням додає кухня, сполучена з лоджією чи заскленим балконом.

Більшість помешкань «Кварталу Левада» виходять вікнами на затишне внутрішнє подвір’я. Віддаленість комплексу від гамірних магістралей гарантує відчуття спокою в кожній кімнаті.

Помешкання у «Кварталі Левада» обладнані вікнами вітчизняного виробництва компанії Viknaroff  – однієї з найбільших в Україні за виробничими потужностями.Для забезпечення високої якості готової продукції компанія замовляє матеріали у провідних європейських виробників – Siegenia-Aubi (Німеччина), скло Gu ardian (Німеччина), профілі Aluplast (Німеччина), Pilkington (Великобританія), фурнітура FUHR тощо. Всі металоконструкції відповідають вимогам ДСТУ та європейським стандартам.

У всіх квартирах «Кварталу Левада» встановлені якісні вхідні двері українського виробництва. Вони виготовлені з найкращих матеріалів і вирізняються високою надійністю та довговічністю.

Загалом «Квартал Левада» характеризується розвиненою соціально-транспортною інфраструктурою, що значно підвищить комфортність та зручність проживання мешканців. Регулярне тролейбусне та автобусне сполучення дозволяє безперешкодно дістатися всіх районів міста. У мікрорайоні є дві церкви, гімназія, три школи, три дитячі садки, дві дитячі та доросла поліклініки, спорткомплекс, продовольчий ринок, торгівельні центри «Арсен» та «Епіцентр». У внутрішньому подвір’ї «Кварталу Левада» облаштовані дитячий і спортивний майданчики.

Комфортність і безпеку проживання забезпечать відеоспостереження, достатня кількість гаражів і паркомісць та прибирання території власною обслуговуючою компанією.