Квартал «Левада Дем’янів Лаз» - вигідна перевага життя у передмісті

Навантаження великих міст вже давно спонукає населення шукати помешкання за їх межами, де близькість природи поєднується із розміреним темпом життя. Підвищений інтерес покупців, особливо молоді, до заміської нерухомості, не пройшов повз увагу забудовників.

Експерти пояснюють, квартири на окраїнах міст, за якістю та комфортом нічим не відрізняються від нерухомості у середмісті, при цьому вартість такого житла у рази нижча аніж у центрі. Звичайно, приймаючи рішення про купівлю нової квартири, покупці порівнюють переваги житла як у самому місці, так і за його межами. Та в період обмежених фінансових ресурсів і зниження купівельної спроможності населення, все більше людей звертають увагу на квартири економ-класу у передмісті.

 

У подібної нерухомості є ряд відчутних переваг, зокрема, краща екологічна обстановка, наявність зелених відпочинкових та спортивних зон, розмірений темп життя. Покупці буквально живуть за містом, поближче до природи, але при цьому користуються усіма благами міської інфраструктури.

 

Враховуючи попит населення до нерухомості у середмісті, будівельна компанія «Ярковиця» розпочала будівництва нового житлового кварталу «Левада Дем’яни Лаз», що знаходиться у мікрорайоні Пасічна.

 

Новобудова вирізняється своїм вигідним розташуванням, де по-сусідству із природою знаходиться все необхідне для комфортного проживання. Мікрорайон забезпечений важливими обєктами соціальної інфраструктури, центральна магістраль відділена густою смугою високих листяних дерев, що забезпечує захист помешкання до дорожнього шуму.

 

 

Квартал «Левада Дем’янів Лаз» - це сім під’їздів у трьох окремо стоячих секціях, що забезпечить вдосталь міжбудинкового простору не тільки для дитячих та спортивних майданчиків, але і місць для паркування. Для комфорту жильців передбачено облагородження території газонами та декоративними зеленими насадженнями.

 

Новобудова представлена 1-, 2-, 3-кімнатними квартирами, різних площ і варіантів. Зовнішні цегляні стіни утеплені та оздоблені якісною штукатуркою. Передбачено проведення всіх  необхідних комунікацій: газ, вода, електрика, каналізація, встановлення лічильників обліку витрат ресурсів. Кожна квартира матиме індивідуальне опалення. По периметру помешкання передбачено встановлення мідної електропроводки. Вікна засклені п’ятикамерними енергозберігаючими склопакетами. Змонтовані металеві вхідні двері.

 

 

На сайті кварталу «Левада» можна дізнатися про продаж житла та можливості розтермінування платежів, а також переглянути варіанти планування квартир.

 

 

Контакти:

  • Адреса: вул. Стуса, 40 м. Івано-Франківськ
  • Телефон: +38 (098) 155 66 77 +38 (066) 300 01 00 +38 (097) 300 01 00
  • E-mail: levada.if@gmail.com
  • Сайт: levada.if.ua