Акція від БК «Ярковиця»: 20 квартир у ЖК «Липки» за спеціальною ціною

Будівельна компанія «Ярковиця» оголосила про унікальну акцію до Дня Святого Миколая.

Забудовник пропонує спеціальні ціни на 20 квартир у житловому комплексі «Липки». Акція триватиме до 31 грудня 2018 року включно.

 

Новий житловий комплекс «Липки» від будівельної компанії «Ярковиця» – це  європейське містечко закритого типу, яке передбачає гармонійне поєднання місцерозташування, зручної інфраструктури та комфорту.

 

Комплекс побудований по вулиці Мазепи, 164 поблизу міського озера. Це стане прекрасним бонусом для майбутніх жителів, адже окрім чудової панорами з вікна вони зможуть, не прикладаючи зайвих зусиль, у будь-який час прогулятися берегами озера.

 

Забудова налічує 11 корпусів 9-поверхової забудови, площа забудови сягає близько 6 га. Схема розташування будинків передбачає місця для паркування, відпочинкову зону та багату інфраструктуру. Зокрема, тут є і велика кількість зручних лавочок для відпочинку, і майданчики для прогулянок та дитячих забав тощо. Всюди розміщено ліхтарі, які зроблять зручним пересування територією містечка у темну пору доби.

 

Окремої уваги заслуговує  наявність поблизу корпусу №11 дитячого садочка, що значно спростить здобуття дошкільної освіти маленькими жителями комплексу. Будівельна компанія «Ярковиця» подбала, щоб це не стало проблемою і побудувала садочок на території житлового комплексу.

 

Купити квартиру у Житловому комплексі «Липки» – це насамперед здійснити надійне капіталовкладення у нерухомість і отримати максимум умов і комфорту.

 

За деталями звертайтесь за телефонами:

77-77-77

(099) 777-7-770

(068) 777-7-770