Доступне житло у Калиновій Слободі

У містечку Калинова Слобода нові умови розтермінування платежів. Тепер оплату квартири можна розділити на 16 місяців.

Дедалі частіше покупці житла звертають увагу на комфорт та екологічність. Саме тому українці в пошуку покращення житлових умов вибирають насамперед не перенаселені міста, а престижні передмістя.

Чудовим варіантом житла, що поєднує в собі комфорт міста і затишок передмістя є містечко Калинова Слобода. Забудовник не лише подбав про облаштування благоустрою і комфорту, а і про вигідні ціни.



Також приємною новиною, є можливість придбати житло в містечку Калинова Слобода на умовах розтермінування. При сплаті першого внеску решта суми розбивається на період розтермінування. При цьому відсутні будь-які додаткові платежі та комісії.

Перша черга містечка Калинова Слобода ведена в експлуатацію, на сьогоднішній день підходять до завершення будівництво та роботи з благоустрою другої черги.

Тут є все: неповторний мікроклімат, багаторічні зелені насадження, велика відпочинкова зона, розташована на берах річки та каскаду озер, цікава рельєфна місцевість з найчистішим повітрям в регіоні. Зручною перевагою містечка Калинова Слобода є його спортивно-відпочинкова інфраструктура, яка складається з кількох спортивних майданчиків та дитячих зон дозвілля, магазинів, кафе, ресторанчиків, човнової станції та велодоріжок, що компактно розмістилися на території містечка.

На території містечка знаходиться також консультаційний відділ, де на вас чекають висококваліфіковані фахівці, які нададуть повну інформацію про містечко та проведуть цікаву екскурсію.