Розтермінування від ЖК «Левада» або як вигідно купити квартиру в новобудові в Івано-Франківську

Програма розтермінування від ЖК "Левада" – це оптимальний шлях придбати власне житло вже сьогодні

Купити квартиру в Івано-Франківську від забудовника – це простий спосіб здійснити заповітну мрію про власний затишний дім. Але часто на втілення в життя цієї мрії не вистачає коштів. Тому доводиться переїжджати з однієї орендованої квартири на іншу і відкладати початок кращого життя на потім.

 

В ЖК “Левада” з розумінням ставляться до економічних реалій сьогодення і йдуть на зустріч своїм клієнтам. Компанія пропонує розтермінування на житло на вигідних умовах. Тому ви можете вибрати і купити квартиру в Івано-Франківську відповідно до своїх побажань та фінансових можливостей – адже ЖК “Левада” гармонійно об’єднує кілька житлових кварталів у різних куточках міста.

 

Простий механізм прямої співпраці компанії-забудовника з клієнтом, без залучення банківських кредитів, дозволяє придбати омріяні квадратні метри, і при цьому не переплачувати за відсотковими ставками.

 

Програма розтермінування від ЖК “Левада” – це оптимальний шлях придбати власне житло вже сьогодні. Обравши квартиру, яка Вам до вподоби, оплачуєте частину вартості, а решту сплачуєте частинами поступово.

 

В компанії пропонують розтермінуванняна придбання квартир до 26 місяців (залежно від обраного об’єкту). Перший внесок – 30% від вартості квартири. Ви самі обираєте зручний спосіб оплати – поквартально, помісячно і т.д. Так, для прикладу, сплачуючи від 2600 гривень в тиждень за власну оселю, ви не витрачаєте по 4000-7000 гривень на оренду чужого житла.

 

А спеціально до Великодніх свят в ЖК “Левада” стартувала акція –святкова ціна від 8600 грн/кв.м. Термін акції обмежений – з 15 березня по 15 квітня 2018 року!

 

Не бійтеся зробити перший крок – інвестуйте свої доходи у власне житло. ЖК «ЛЕВАДА» – З НАМИ ЗАВЖДИ НАДІЙНО І ВЧАСНО!