Львівський апеляційний суд розпочав розгляд справи щодо затвердження детального плану території по вулиці Макогона

Львівський апеляційний адміністративний суд розглянув справу щодо затвердження детального плану територій в межах вулиць Крайківського-Промислової-Макогона. Мова йде про будівництво житлових багатоповерхівок у промисловій зоні.

Відповідне рішення міська рада ухвалила 30 липня 2016. Проте, за позовом місцевої прокуратури, 24 листопада, Івано-Франківськиий окружний адміністративний суд скасував його.

 

Відповідач, який представляє Івано-Франківську міськраду, подав скаргу до Львівського апеляційного-адміністративного суду, йдеться у сюжеті ТРК Карпати.

 

Представник прокуратури не вбачає підстав для скасування рішення суду і наголошує - громадські слухання щодо затвердження ДПТ в межах вулиць Крайківського-Промислової-Макогона відбулися із порушеннями. 

 

Через брак документів суд, поки що, оголосив у цій српаві перерву.

 

 

Як писало Побудовано в Франківську, у січні цього року Львівський адміністративний суд скасував рішення Івано-Франківського окружного адміністративного суду, яким було визнано неправомірним рішення міської ради, про надання дозволу ПАТ "Івано-Франківська харчосмакова фабрика" на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок під житлове будівництво.

 

Читайте також: