Переваги купівлі квартири від забудовника в Івано-Франківську


Покупка квартири – важливий крок у житті будь-якої людини, і вибір надійного забудовника є запорукою успішної покупки житла. Ринок нерухомості в Івано-Франківську активно розвивається, забудовники пропонують покупцям не тільки якісні проєкти, а й гарантії того, що покупка буде надійною та безпечною.

 

Сучасні планування: відповідність новітнім тенденціям і потребам покупців

 

 

Сучасні житлові комплекси Франківська враховують усі потреби та бажання теперішніх покупців. Ці комплекси створені з урахуванням новітніх архітектурних рішень, екологічних вимог та стандартів комфортного проживання.

 

Розглянемо до прикладу декілька найпопулярніших ЖК міста. «SKYGARDEN» на Майзлях – це «живий» простір, де приватність та ексклюзивність створюють особливу атмосферу. Тут ви відчуєте себе на вершині світу завдяки унікальному дизайну та затишному внутрішньому двору. У «SKYGARDEN» запланована велика прибудинкова green-зона площею 30 тис. м², а вартість м² станом на серпень 2024 року тут стартує від 34 850 грн.

 

Ще один потужний об’єкт – район «Manhattan UP». Він вражатиме своєю масштабністю та функціональністю. Каскадне будівництво, зелені двори, підземний паркінг та сучасні технологічні рішення – все це створює житло нового рівня. Особлива увага приділяється інфраструктурі, де передбачено будівництво приватної школи, басейну на даху та облаштування місць для активного відпочинку. Житловий район розташований поблизу озера та має зручний заїзд з Набережної. Вартість м² стартує від 34 000 грн. «Паркова Алея» – це житловий масив комфорт-класу, який ідеально підходить для сімейного життя. Локація поблизу річки, тут сучасні дитячі та спортивні майданчики, розвинута внутрішня інфраструктура, а також зручний доступ до міської інфраструктури.

 

«Паркова Алея» – це окремий світ, який знаходиться на виїзді з міста та містить в собі все необхідне для комфортного життя. Вартість м² в цьому проєкті стартує від 33 500 грн.

 

У компанії blago є ще один ЖК, який ідеально підходить для молодих сімей. «Comfort Park» знаходиться в мікрорайоні Пасічна. Проєкт комфорт-класу базується на принципах мультикомфорту, а розташування поруч з екозоною додає життю гармонії з природою. Ціни на квартири тут стартують від 33 300 грн/м².

 

Індивідуальні умови оплати: можливості розтермінування та програм для покупців

 

Придбання квартири у Івано-Франківську стає ще доступнішим завдяки гнучким умовам оплати від забудовників. У деяких ЖК компанія blago пропонує розтермінування на квартири до двох років без відсотків, що дозволяє покупцям зручно планувати свої фінанси, а мінімальний внесок орієнтовно становить 10 710 доларів, що робить покупку доступною для широкого кола споживачів.

 

 

Для тих, хто хоче вигідно придбати квартиру, забудовники Івано-Франківська пропонують акції та знижки. Наприклад компанія blago пропонує спецпропозиції для військових, а також є лідером у продажу квартир за програмою єОселя.

 

Це державна програма, яка забезпечує доступне фінансування для покупців. Відсоткова ставка в іпотечному кредитуванні єОселя найнижча 3% (для пільгових категорій) 7% (для всіх інших). Зараз у програмі беруть участь шість проєктів компанії: «Family Plaza», «Comfort Park», «Паркова Алея», «IQ House», «Manhattan UP» та «Manhattan».

 

Купівля квартири від забудовника в Івано-Франківську – надійне та вигідне рішення для тих, хто шукає сучасне, комфортне та безпечне житло. Такі забудовники, як blago, враховують потреби кожного покупця та пропонують широкий вибір житла на будь-який смак.