Готове житло та комерційні приміщення у найпривабливіших районах Франківська


Шукаєте ідеальне місце для життя чи ведення бізнесу? Будівельна компанія “Спілка забудівників” пропонує готове житло та комерційні приміщення в найпривабливіших районах Івано-Франківська.

 

Кожна наша квартира продумана до дрібниць: просторе та функціональне планування, сучасні комунікації, системи охорони й контролю доступу та неймовірні краєвиди з вікон.

 

Наші комерційні приміщення уже готові до розміщення будь-якого бізнесу. Просторі зали, сучасні інженерні рішення та можливість індивідуального планування дозволяють створити ідеальне середовище для розвитку вашої справи.

 

Доступний широкий вибір квартир у житловому районі “Княгинин”, площею: - однокімнатні від 38 м² - двокімнатні від 60 м² - дворівневі квартири з власними терасами від 80 м².

 

А також: - Комерційні приміщення готові до ремонту, площею від 40 м², та приміщення “під ключ” від 50 м² у ТРЦ “Княгинин” - Комерційні приміщення, площею від 200 м², у ТЦ “Київський”.

 

Наші об’єкти – це місця де поєднуються комфорт, безпека та зручність. Створюються за концепцією “місто в місті” – на території розташовані освітні заклади, торгові центри, медичні установи, дитячі кімнати, підземні паркінги, дитячі майданчики, салони краси, зони відпочинку, кафе, магазини та інші необхідні сервіси