5 причин, чому варто жити поруч з парком


У кожної людини природа викликає лише приємні відчуття. Красива зелена територія завжди заспокоює, надихає та наповнює силами. Саме емоційна складова спонукає все більше людей до пошуку житла у затишних зелених частинах міста.

 

Які переваги життя поруч з парком, спробуємо розібратися на прикладі сучасного району Manhattan.

 

Гармонія з природою


Компанія blago developer розуміє важливість зв’язку людини з природою і реалізує потреби франківчан у своїх проєктах. Під таким форматом будується сучасний район Manhattan. Ексклюзивне житло розташоване у найзатишнішій частині Івано-Франківська поруч з міським озером та парком.

 

Унікальність району не лише в неповторній архітектурі. Задля більшого затишку та естетики на території Manhattan передбачено озеленення внутрішніх дворів та прибудинкової території.

 

А ключовою перевагою є саме розташування поруч з найбільшим міським озером. Це неймовірно красиве місце, до якого з’їжджаються люди зі всієї області. У вихідні та святкові дні тут можна побачити багато дорослих та дітей, що приїхали сюди відпочити.


 

Природа як емоційний чинник

 

Сучасні люди живуть у швидкому темпі. Безліч справ та нестача вільного часу виснажують. А відновитися та зняти стрес можливо лише в умовах спокою. Найкращим місцем для емоційного відпочинку є саме паркова територія. За словами психологів, рекреаційні зони сприяють заспокоєнню та найкраще відволікають від повсякденної метушні.

 

Район Manhattan розташований усього за кілька хвилин ходьби до найбільшого у місті озера. Прогулявшись його берегом, можна одразу вийти на парк ім. Шевченка. Таким чином мешканці району мають можливість щодня насолоджуватися місцевою красою по дорозі додому.


 

Додаткові можливості відпочинку

 

Мешканці Manhattan мають безліч варіантів відпочинку на природі. Можна прогулятися з домашнім улюбленцем, влаштувати пікнік з друзями чи просто присвятити час собі. Почитати захопливу книгу в затінку – чудовий спосіб вирватися з виру буденності.

 

Крім того, останні два роки суттєво змінилися потреби та стиль життя містян. Ізоляція та карантини змушували людей тривалий час перебувати у чотирьох стінах. І лише зі зменшенням карантинних обмежень франківці проводили все більше часу у парку та поруч з озером. Також через пандемію чимало людей відмовилося від поїздок за кордон, віддавши перевагу відпочинку недалеко від дому.

 

Плавання на човнах та катамаранах, катання на велосипедах – улюблені заняття франківчан біля озера. В неділю та святкові дні можна весело розважитися на атракціонах чи інших паркових розвагах.


 

Користь для здоров’я

 

Неможливо не відмітити вплив зеленої зони на здоров’я та самопочуття. Як відомо, зелень та дерева виробляють кисень, а також знижують концентрацію токсинів у повітрі. Тому дихати у парку легше.

 

Доведено, що перебування поруч з природою знижує ризик появи захворювань органів серцево-судинної системи та нормалізує тиск. Прогулянки в парку рекомендовані людям, схильним до стресових станів.

 

Заспокійливу дію також має і споглядання за природою з вікна. Щоб відновити рівновагу, достатньо кілька хвилин полюбуватися за краєвидами з вікон власної квартири.


 

Сприятливі умови для виховання дітей

 

Діти ростуть щасливими там, де вони почуваються вільними. На території району Manhattan враховані потреби найменших мешканців, щоб вони мали де гратися, розважатися, бігати та проводити весь свій вільний від навчання час. Спеціально для малечі ми передбачили сучасні дитячі майданчики, які відповідають усім європейським стандартам з безпеки та розвитку дитини.

 

Затишний, спокійний та сучасний район Manhattan – ідеальне місце для народження та виховання дітей. Малеча росте тут у повній гармонії з навколишнім світом.

 

Перспективи житла біля парку

 

Враховуючи вимоги до житла, попит на квартири у будинках поруч із зеленими зонами буде лише рости. За словами менеджерів blago developer, цінність такого житла відчувається вже зараз. Так, мешканці зданих будинків району Manhattan відмічають усі переваги проживання поруч з озером й парком і насолоджуються ними.

 

Детальніше ознайомитися з перевагами району Manhattan можна у відділі продажу за тел.: +38 098 166 2349.