Якість будівництва та довіра покупців – основні принципи будівельної компанії «Ріел ІФ»

Станом на 2018 рік фахівці будівельної компанії «Ріел ІФ» збудували 25 багатоквартирних житлових будинків, а також дві будівлі торгово-офісного призначення. Понад 2 200 сімей проживають в своїх нових та комфортних квартирах.

Доглянутий і чистий під’їзд , привітні і доброзичливі сусіди, облагороджена і озеленена територія – саме такі будівлі споруджує будівельна компанія «Ріел ІФ». І це комфорт для вас! Новобудови компанії «Ріел ІФ» завжди розташовані там, де найкраще розвинена соціально-побутова та культурно-розважальна інфраструктура: магазини Сільпо, Комфі, Фокстрот, заправка WOG, аптеки, дві лікарні, безліч банків, школа, дитячий садочок, церква, стадіон Рух, парк ім. Т. Шевченка, міське озеро, та Льодова Арена.

  

Ви можете придбати житло у тихому і спокійному районі міста. Таке розташування дозволяє майстерно поєднати міський комфорт із видами дозвілля не відходячи далеко від дому. Зручні транспортні сполучення дозволяють зустріти гостей з будь-якого куточка міста!

  

Житловий комплекс «Виноградний» вже чекає на своїх мешканців!

  

Картинки по запросу квартал виноградний

 

ЖК «Виноградний» — це насолода високоякісним житлом, неперевершеною природою та повною інфраструктурою, яка знаходиться в кроковій доступності від під’їздів новобудов. Мікрорайон знаходиться на розі вулиць Довженка та Мазепи за адресою: вулиця Гетьмана Мазепи, 175А.

 

 Однокімнатні квартири 

Приймайте гостей, рідних і друзів у просторій світлій вітальні, яка за бажанням може також перетворитися і в спальню, і в кабінет, і в кімнату для творчого дозвілля. Поруч із загальною кімнатою розташована зручна та практична кухня, де Ви можете втілювати всі існуючі кулінарні ідеї, а балконну площу в теплу пору року використовувати в якості літньої тераси, де можна поласувати приготованим сніданком, кавою чи розслабляючим чаєм.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Двокімнатні квартири

 

Для молодої сім´ї з дітьми, коли є гостра необхідність в окремій кімнаті, цей варіант – просто знахідка. Обладнайте затишну дитячу або розкішну спальню, а гостьова кімната служитиме центральним місцем для Ваших сімейних посиденьок і розваг в колі друзів. 

 

 

 

Трикімнатні квартири

 

Якщо для Вас важливий особистий простір або ви плануєте переїжджати в новий будинок великою родиною, тоді помешкання з трьома окремими кімнатами – це саме те, що Ви шукали. Загальна кімната стане відмінним місцем для прийому гостей і приємного дозвілля в колі сім´ї. У спальні можна буде відпочити після важкого робочого дня і побути в тишині, завдяки сучасним метало-пластиковим вікнам, що не пропускають вуличний шум. Велика кухня дозволить з комфортом розміститися відразу декільком господаркам, щоб приготувати смачний обід чи вечерю.

 

 

 

 

У вартість квартири входить:

 

  вхідні броньовані, вогнетривкі двері українського виробництва;

 

  євровікна з п`ятикамерного армованого профілю;

 

  вирівнююча стяжка підлоги;

 

  штукатурка стін під рівень;

 

  підводимо до квартири всі комунікації — вода, електроенергія, газ;

 

  встановлюємо лічильники води, газу, електроенергії;

 

  під`їзд облаштовуємо декоративною штукатуркою, сходові клітини облицьовуємо керамічною плиткою та кованими перилами;

 

  вхідні під`їздні двері з домофонною системою;

 

  оздоблюємо та утеплюємо фасад пінопластом, товщиною 10 мм;

 

  облаштовуємо прилеглу територію бруківкою та дитячим майданчиком, озеленення;

 

  підводимо в будинок інтернет, телебачення, телефонну лінію; швидкісні ліфти.

 

 

Будівельна компанія «Ріел ІФ» дає покупцям можливість обрати між підземним паркінгом та гаражними боксами, які є утепленими. Крім того, додатково можна придбати кладові, що знаходяться між поверхами, або в підвальних приміщеннях.

  

Стати власником сучасного житла європейського класу можна прямо сьогодні. Придбати житло у Кварталі «Виноградний» можна у фіксованій національній валюті. При цьому вартість одного квадратного метра є незмінною до завершення будівництва в заключеному договорі.

 

Поспішайте, щодня вільних квартир залишається все менше!!!

  

Контакти:

м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 23, 1-й поверх

e-mail: rielif2017@gmail.com

Телефони: 050 433 86 81, 050 433 45 05, 0342 71 09 09

Сайт: rielif.com.ua