Які квартири шукають іванофранківці у 2019 році

У розпалі зимових свят франківці шукають найбільш вигідні пропозиції на ринку нерухомості, адже саме в цей час більшість будівельних компаній впроваджують акційні знижки на квартири.

Аналітичний центр будівельної компанії «Благо» уклав рейтинг найпопулярнішої нерухомості у 2019 році.

 

Класичні квартири

 

Незмінним фаворитом серед новозбудованого житла є класичні одно- та двокімнатні квартири комфорт класу. Класику обирають молоді сім‘ї, оскільки якісне планування такої квартири передбачає наявність особистого простору для кожного члена родини.

 

Активним попитом у даному сегменті користуються житлові комплекси в окремих мікрорайонах з розвиненою внутрішньою інфраструктурою та зручним транспортним сполученням. Серед лідерів ЖК Паркова Алея, Comfort Park, Manhattan, містечко «Соборне».

 

Смарт- квартири

 

Малогабаритні «розумні» квартири з функціональним плануванням стали популярними серед інвесторів у 2018 та досі залишаються в топі запитів житла в центрі міста.

 

Завдяки зручному розташуванню в центрі міста, європейським принципам організації простору, що дозволяє економити на комунальних платежах, постійними клієнтами є молодь, холостяки, молоді пари та пенсіонери. Найкращим представником даного типу житла  є ЖК Manhattan.

 

Стабільним попитом користуються квартири бізнес-класу в Івано-Франківську з високими вимогами до якості та розташуванням у центрі міста. Чималу цікавість привернув до себе новий проект від БК «Благо» на вул. Є. Коновальця і А. Сахарова.

 

Елітне житло

 

Як свідчить статистика, 4 – 5% продажів становить нерухомість преміум-класу. Інвесторів цікавлять пентхауси та елітні апартаменти у центральній частині міста з підземним паркінгом, найкращими характеристиками якості будівництва, безпекою та облаштуванням території. Одними з найкращих елітних комплексів міста є ЖК Parus і Royal Hall від будівельної компанії «Благо».