У січні 2019 року найбільш вигідно купити квартиру в Івано-Франківську

З початку нового року більшість інвесторів очікують на ідеальний момент, щоб вигідно придбати нерухомість. Прийняти рішення складно, оскільки нестабільний курс гривні та настання майбутніх парламентських і президентських виборів тримають в напрузі навіть експертів.

Однак девелопери прогнозують здорожчання квадратних метрів у найближчий час та радять своїм клієнтам не зволікати з покупкою.

 

Також вони називають січень найбільш вдалим періодом для інвестицій.

 

Думка аналітиків

 

Ринок нерухомості міста входить в період зростання цін на житло, зазначає Аналітичний центр будівельної компанії «Благо». Вартість новозбудованого житла в 2019 році прогнозовано зросте на 10-15%. Тому січень  для інвестора це ідеальний час, щоб обрати квартиру та оминути інфляцію.

 

Зимова пора року традиційно вважається періодом затишшя на ринку нерухомості, але досвідчений інвестор знає, що це найкращий час, щоб вибрати якісну  квартиру, оскільки пропозицій достатньо, і вартість не досягла нового піку.

 

Січень сприятливий для купівлі квартири на стадії будівництва, оскільки крім привабливої ціни інвестор отримує можливість безвідсоткового розтермінування виплат, що є ідеальною альтернативою для сімей з помірними фінансовим можливостями.  

 

Власники вторинного житла також мають нагоду шляхом trade in обміняти стару квартиру на новозбудовану, заощадивши при цьому чималу суму, оскільки будівельна компанія бере на себе обов‘язки пошуку потенційного клієнта і оформлення документації.

 

Купити квартиру в Івано-Франківську можна у ЖК Паркова Алея, Comfort Park, Manhattan, містечко «Соборне», елітні квартири у  ЖК Parus від будівельної компанії «Благо».

 

Контакти

Адреса: м.Івано-Франківськ ,вул. Євгена Коновальця, 35

Тел: (0342) 71-54-00;

Моб: (050) 737 13 50, (097) 184 41 14;

Електронна пошта: blagoinform@gmail.com;

Сайт: www.blago.if.ua