В Україні оголошено конкурс на кращі будинки і споруди 2016 року

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ спільно з Державною архітектурно-будівельної інспекцією та Конфедерацію будівельників України проводить відкритий конкурс на кращі будинки і споруди, збудовані та прийняті в експлуатацію в Україні у 2016 році.

Зазначимо, що конкурс важливий та потрібний для всієї будівельної галузі. Його метою є показати роботу містобудівників, архітекторів та забудовників, які у сучасних непростих інвестиційних умовах продовжують створювати хороші та цікаві об’єкти, що можуть бути прикладом для інших.

 

 

Організатори запрошують взяти участь у конкурсі за номінаціями:

• Об’єкти житлового будівництва
• Об’єкти виробничого призначення
• Об’єкти громадського призначення
• Об’єкти інженерно-транспортної інфраструктури

 

 

У кожній з них будуть визначені переможці. Матеріали щодо об’єктів, визначених журі кращими, будуть представлені в офіційних виданнях, на офіційних сайтах Мінрегіону, Держархбудінспекції та Конфедерації будівельників України, а також опубліковані у ЗМІ.

 

 

Матеріали для участі у конкурсі приймає Конфедерація будівельників України до 20 червня поточного року в друкованому та електронному вигляді (адреса: Україна, 04053, м. Київ, Бехтеревський пров., 4) e-mail: konkursbud2017@ukr.net

 

 

Ознайомитись з рекомендаціями, щодо подання матеріалів можна за посиланням >>>>>>>>