Влада Франківська знайшла інвестора, який готовий відновити закинутий спорткомплекс «Електрон». ВІДЕО


В Івано-Франківську знайшли інвеестора для відновлення закинутого спортивного комплексу «Електрон».

 

Про це у прямому ефірі радіо «Західний полюс» розповів міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, пише Побудовано.


«У нас зараз є хороший проєкт по відновленню спортивного комплексу «Електрон». Є інвестор, який готовий відновити його. І слід звернути увагу, що він залишиться у власності громади», - зауважив Марцінків.

 

 

 

Ще вісім років тому тут тренували молодь і проводили змагання з різних видів спорту. Тоді спортивно-оздоровчий комплекс “Електрон” вважали одним із центрів спортивного життя Івано-Франківська.

 

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: Спорткомплекс “Електрон” перетворився на притон для наркоманів і безхатьків. ФОТО

 

Два роки тому рішенням сесії міськради місцевій громаді повернули фізкультурно-оздоровчий комплекс “Електрон”, розташований на вулиці Степана Бандери. Наразі комплекс перетворився на сміттєзвалище. Приміщення руйнується ззовні та всередині.

 

Спорткомплекс планують відремонтувати, а частину території спорткомплексу відведуть для ігрових павільйонів нового дитячого садка, який облаштують на вул. Бандери, 10а у приміщенні департаменту освіти й науки МВК. Саме відсутність достатніх площ зупиняло початок реконструкції приміщення під навчальний заклад. Тепер же вдасться відкрити ще один дитячий садок, до того ж в центрі міста.

 

ЧИТАЙТЕ ДО ТЕМИ: У занедбаному спорткомплексі "Електрон" провели толоку. ФОТО

 

 

Крім дитячого садка відновлять і сам спорткомплекс. Споруду, зведену ще в радянські часи, капітально відремонтують та пристосують до ігрових видів спорту: баскетболу, волейболу, футзалу. Також на меті — облаштувати ринг, тренажерний зал. На території комплексу запланували й майданчик просто неба на штучному покритті.