Спорткомплекс “Електрон” перетворився на притон для наркоманів і безхатьків. ФОТО


Два роки тому рішенням сесії міськради місцевій громаді повернули фізкультурно-оздоровчий комплекс “Електрон”, розташований на вулиці Степана Бандери.

 

Ще донедавна він належав приватному підприємству. Тут культивувався спорт та відбувалися різноманітні змагання. Щоправда, останні такі турніри були щонайменше сім років тому.

 

Наразі комплекс перетворився на сміттєзвалище. Приміщення руйнується ззовні та всередині. Все захаращене сміттям.

 

 

Мешканці, які живуть поблизу, розповідають, що на території “Електрону” часто збираються компанії підлітків і розпивають спиртне.

 

Також тут часто зустрічаються безпритульні та наркомани, а два роки тому вони ледь не спалили комплекс.

 

 

Спорткомплекс планують відремонтувати, а частину території спорткомплексу відведуть для ігрових павільйонів нового дитячого садка, який облаштують на вул. Бандери, 10а у приміщенні департаменту освіти й науки МВК. Саме відсутність достатніх площ зупиняло початок реконструкції приміщення під навчальний заклад. Тепер же вдасться відкрити ще один дитячий садок, до того ж в центрі міста.

 

Крім дитячого садка відновлять і сам спорткомплекс. Споруду, зведену ще в радянські часи, капітально відремонтують та пристосують до ігрових видів спорту: баскетболу, волейболу, футзалу. Також на меті — облаштувати ринг, тренажерний зал. На території комплексу запланували й майданчик просто неба на штучному покритті.

 

ФОТО: Yuriy Chaban