Міськрада може дозволити будівництво житлової багатоповерхівки на ділянці Управління поліції охорони

Площа землі під забудову незначна, всього 0,08 га по вулиці Гарбарській, 27. Розташована ділянка у пішій доступності від центру міста та перебуває у користуванні Управління поліції охорони області.

Івано-Франківська міська рада розглядатиме питання про надання дозволу на розроблення детального плану території для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вулиці Гарбарській, 27.

 

Проект рішення включено до переліку питань, що розглядатиметься сесією міської ради. Перед цим документ повинен затвердити виконавчий комітет.

 

Замовником розроблення містобудівної документації має виступити Департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини.

 

Згідно даних кадастрової карти, за адресою вулиця Гарбарська, 27 знаходиться земельна ділянка площею 0,08 га, з цільовим призначенням – для розміщення та постійної діяльності Національної поліції України, її територіальних органів, підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Національної поліції. Це державна територія, що відноситься до категорії земель оборони.

 

Наразі право на постійне користування землею належить Управлінню поліції охорони Івано-Франківської області.

 

Земельна ділянка на кадастровій карті