У Франківську визначать найкращий проєкт індивідуального житлового будинку


Управління архітектури, дизайну та містобудівної діяльності міської ради проводить онлайн голосування конкурсу «Найкращий ескіз намірів забудови індивідуального житлового будинку».

 

Такий конкурс проводиться Івано-Франківським міським виконавчим комітетом вже вдруге. Участь в ньому беруть ескізи намірів забудови індивідуальних житлових будинків, на які видані будівельні паспорти забудови земельної ділянки протягом 2019 – 2020 років, та за згодою їх авторів – архітекторів.

 

На першому етапі фахівцями Управління було відібрано 9 з більш як 200 проєктів. Відкрита частина конкурсу має за мету визначити переможця в одній з номінацій, а саме «Приз глядацьких симпатій», голосуванням на ФБ-сторінці нашого Управління.

 

ВСІМ учасникам мережі Facebook пропонується із переможців першого етапу, анонімних 9 варіантів, обрати лише один і проголосувати за нього, вказавши його №. У разі, як кимсь буде проголосовано більш, як за 1 варіант, то до уваги буде взято лише останній вибір. Голосування триватиме місяць і завершиться в четвер 18 червня о 24-00.

 

Переможця буде нагороджено призом-статуеткою та грамотою міського голови.

 

Проголосувати можна ТУТ.