Міська рада відмовила у надані дозволу на розробку шести ДПТ

Івано-Франківська міська рада, на другому пленарному засіданні розглянула скандальний проект рішення «Про надання дозволу на розроблення детальних планів території», яким одночасно планувалося затвердити 16 ДПТ.

Напередодні нового року саме це питання викликало найбільше дискусій у сесійні залі. Депутати вимагали візуалізацію для кожного об’єкта. Крім того, була пропозиція розглядати кожний пункт про надання дозволу на розробку ДПТ окремо.

 

Та сьогодні, ані візуалізації, ані окремого голосування так і не було. Вирішальне слово сказала погоджувальна рада. Саме вона внесла зміни до проекту рішення, яке і підтримали депутати. В результаті, одним рішенням міська рада дала добро на розробку 10 ДПТ. Натомість, 6 пропозицій було відхилено.

 

Це зокрема, надання дозволу на розробку ДПТ:

 

земельних ділянок №№ 672, 673 в садівницькому товаристві «За мир», сад № 1 в м. Івано-Франківську щодо зміни функціонального використання земельних ділянок з ведення садівництва на будівництво і обслуговування інших будівель громадської забудови;

 

змішаного типу забудови в межах вулиць Євгена Коновальця -Медична в м. Івано-Франківську;

 

для багатоквартирної житлової забудови на вул. Гетьмана Мазепи,144 в м. Івано-Франківську;

 

для будівництва багатоквартирного житлового будинку на території військової частини 1241 Національної гвардії України в районі вул. Чорновола, 161;

 

для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Національної Гвардії, 14В в м. Івано-Франківську;

 

для будівництва багатоквартирного житлового будинку на вул. Шкільній, 5 в м. Івано-Франківську.