Ігор Склеповий: Правоохоронці ігнорують заяви про шахрайське привласнення землі на Гімназійній, 15

В середині червня учасник бойових дій на Сході України Ігор Склеповий звернувся до прокурора міста Івано-Франківська та області із заявою про злочин - підробку документів і привласнення міської землі по вул..Гімназійна,15, орієнтовною вартістю 25-30 тисяч доларів США.

За словами Ігора Склепового, прокуратура Івано-Франківська порушує усі можливі встановлені законом терміни для реагування та процесуальних дій.

«В мене складається враження, що цей злочин хтось дуже хоче приховати, а правоохоронці його навмисне не помічають», - обурюється боєць АТО.

Відтак, Ігор Склеповий вкотре надіслав заяву на адресу міської та обласної прокуратури з вимогою повідомити його про результати розгляду заяви про злочин і прийняті процесуальні рішення.

Нагадаємо, що учасник бойових дій на Сході України Ігор Склеповий протистоїть людям, які показово боряться із забудівником, але самі ж, виявляється, раніше грубо порушили містобудівні норми і земельне законодавство на сусідній земельній ділянці. 15 червня він звернувся до прокуратури з проханням притягнути подружжя Недільських до відповідальності за підробку документів і привласнення міської землі, орієнтовною вартістю 25-30 тисяч доларів США.