ДАБІ: Франківський довгобуд на Кисілевській - незаконний

Управлінням ДАБІ в Івано-Франківській області виявлено чергове незаконне будівництво. Цього разу по вул.Кисілевській. Там знаходиться незавершений багатоповерховий житловий будинок, який, на думку ДАБІ, побудовано із численними порушеннями чинного законодавства.

Перевірка ДАБІ виявила, що дозвільні документи протермінован, незаконно збільшено поверховість будинку до 11 поверху, а на об’єкті будівництва відсутня виконавча документація та не здійснюється авторський і технічний нагляд.

Представники ДАБІ не змогли знайти ні забудівника, ні представника фірми. Тому, за повідомленням інспекторів, Управління не може в повному обсязі провести позапланову перевірку законності даного об’єкта.

Сама будова – це два під’їзди на 80 квартир. В багатоповерхівці всі квартири давно продані, але будинок й досі не зданий в експлуатацію.

Замовником будівництва є ПП «Космал», яке зареєстроване в Івано-Франківську. Керівником є Малярчук Микола Васильович. Згідно КВЕДу, підприємтсво займається геолого-розвідувальними роботами.

Будинок мали здати в експлуатацію ще в 2006 році. Пізніше термін готовності об'єкту перенесли на 2008 рік.