ГО "Федерація пауерліфтінгу міста Івано-Франківська" просить ділянку під будівництво фізкультурного об'єкта

Минулого року у Франківську заговорили про будівництво нового фізкультурного комплексу. Під забудову міська рада вибрала територію футбольного майданчика у мікрорайоні «Позитрон». Тепер на ділянку претендує громадська організація "Федерація пауерліфтінгу міста Івано-Франківська" - хоче будувати фізкультурний об’єкт.  

У жовтні 2016 року Івано-Франківська міста рада відвела Департаменту молодіжної політики і спорту земельна ділянку площею 0,358 га, що знаходиться на вулиці Вовчинецькій, поруч будинків №202 та 206. Землю передали у постійне користування з метою будівництва об’єктів фізичної культури і спорту.

 

Згодом ділянка отримала кадастровий номер. Вид її цільового призначення був визначений для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту. Тобто, територію віднесли до категорії земель рекреаційного призначення. За законом, на таких ділянках дозволено облаштовувати зони відпочинку, пансіонати, об'єкти фізичної культури і спорту, туристично-оздоровчі табори, тощо.

 

 Ділянка на кадастровій карті 

 

Навесні цього року громадська організація «Федерація пауерліфтінгу міста Івано-Франківська, спортивного розвитку та реабілітації інвалідів та учасників АТО» звернулася до місцевої влади з наміром орендувати вказану земельну ділянку по вулиці Вовчинецькій, терміном на три роки, для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури та спорту.

 

Днями питання виносилось на засідання виконавчого комітету, однак той звернення громадської організації не підтримав.

 

Довідково:

Громадська організація «Федерація пауерліфтінгу міста Івано-Франківська, спортивного розвитку та реабілітації інвалідів та учасників АТО» заснована у 2010 році. Керівник – Калабанька Андрій Васильович.