Для будівництва спорткомплексу ФК "Ураган" отримав в оренду землю на 22 роки

Футбольний клуб «Ураган» три роки тому отримав в оренду земельну ділянку в районі вулиці Пасічної, поблизу так званого «німецького» озера, для будівництва спортивного комплексу з міні-футболу.

Згодом клуб звернувся до міської влади з проханням продовжити термін користування орендованої ним території до 1 січня 2039 року, тобто на 22 роки. Минулого тижня рішення підтримала міська рада. 

 

Згідно даних кадастрової карти, мова йде про земельну ділянку площею 1,62 га. Її цільове призначення – «для будівництва та обслуговування обєктів фізичної культури і спорту». За законом територія відноситься до земель рекреаційного призначення, що не суперечить меті будівництва.

 

 Земельна ділянка на кадастровій карті 

 

Ще у 2014 році міська влада виставила земельну ділянку поблизу «німецького озера» на аукціон. За умовами торгів вона передавалася в оренду терміном на 5 років, для будівництва спортивного комплексу з міні-футболу.

 

Тоді переможцем аукціону став футбольний клуб «Ураган». В результатами торгів, розмір річної плати за оренду земельної ділянки мав скласти 77 164,80 грн. 

 

Місцезнаходження майбутнього спорткомплексу