У Франківську відведуть 0,3 га землі для спортивного комплексу по вул.Вовчинецькій

Міська влада Івано-Франківська працює над розробкою проекту землеустрою відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту.

Площа майбутньої земельної ділянки спортивного призначення становитиме 0,3 га і роз ташуватиметься по вулиці Вовчинецька, поруч будинків № 202 та 206. Відповідне рішення прийняла сесія Івано-Франківської міської ради. Наразі триває сама розробка проекту землеустрою, після чого питання винесуть на затвердження сесією Івано-Франківської міськради.

З ідеєю посеред закинутого поля на вул. Вовчинецька збудувати спортивний комплекс в березні 2016 року виступив міський голова Руслан Марцінків. Під час однієї з нарад, він доручив управлінню земельних відносин Івано-Франківського виконкому подати на сесію міськради проект відведення земельної ділянки під спортивний комплекс. А вже в квітні міська рада дала дозвіл на його розробку.

Поруч будинків №202 та 206 по вулиці Вовчинецька є дві території, які, теоретично, можуть бути забудовані. Позаду будинку № 202 знаходиться незабудована смуга землі, де облаштовано футбольне поле та прибудинкова територія.