Експерт пояснив чому будинки побудовані на фундаменті з паль є більш надійними

Івано-Франківськ у сфері будівництва динамічно розвивається. Саме тому перед кожною людиною, яка планує придбати квартиру стоїть проблема вибору безпечного, якісного та доступного житла.

Будівельна компанія “МЖК Експрес-24”, вирішила розповісти та показати особливості будівництва багатоповерхових будинків на початковому етапі у житловому комплексі «MILLENNIUM APARTMENTS».

 

5floor

 

Однією з найбільш відповідальних робіт при будівництві відбуваються на початковому етапі, оскільки закладається фундамент майбутнього будинку. Даний етап будівництва ЖК “MILLENNIUM APARTMENTS” ми спільно проводимо з нашими багаторічними партнерами та професіоналами – компанією ЗАТ “Прикарпатспецбуд”, – зазначив директор будівельної компанії «МЖК Експрес-24» Олекса Салига.

 

ЗАТ “Прикарпатспецбуд” – компанія з багаторічним досвідом роботи у сфері загальнобудівельних робіт, яка профільно займається різними методами встановлення залізобетонних паль.

 

При будь якому будівництві у Івано-Франківську потрібно враховувати особливості географічного розташування міста. По всьому Івано-Франківську у верхньому шарі грунту є підземні води, які потрібно враховувати при закладанні фундаменту. При будівництві ЖК “MILLENNIUM APARTMENTS” ми використовуємо залізобетонні палі, які ми “забиваємо” в грунт на 9-11 метрів. При монтуванні таких паль, ми проходимо верхні грунти і доходимо до більш твердої основи, яка і слугує опорою для майбутнього фундаменту“, – заявив голова правління ЗАТ “Прикарпатспецбуд” Руско Михайло. 

 

IMG_9685

 

Паля – це констукція, яка дозволяє перенести вагу на непромерзаючі і більш стійкі по несучій здатності шари грунту, що знаходяться на значній глибині. Буронабивні палі – це ідеальний варіант у сучасному будівництві в Івано-Франківську.

 

"Фундамент з палями є більш надійним, безпечним і забезпечить міцність та довговічність будинку”, – зазначив голова правління Руско Михайло. 

 

3floor

 

Будівельна компанія «МЖК ЕКСПРЕС-24» підготувала для потенційних покупців ряд програм, за якими можна придбати житло у житлових комплексах. За деталями звертайтеся за телефоном 050 433 14 03 або за адресою: м. Івано-Франківськ вул. Січових Стрільців, 58.

 

е-mail: Mgk-24@ukr.net

 

сайт МЖК: www.mgk.if.ua