Квартири по вулиці Національної Гвардії: так створюється комфортне житло

Новий житловий комплекс поблизу парку ім. Тараса Шевченка від будівельній компанії «МЖК Експрес-24» увібрав у себе найкращий український та європейський архітектурний досвід.

В роботі використовуються тільки перевірені матеріали і надійні технології. Покупцям пропонується якісне житло комфорт класу. Функціональна складова комплексу не поступається зовнішньому вигляду.

 

Фасад будинків красивий та оригінальний, поєднує у собі різноманітні архітектурні стилі і палітру кольорів, що вигідно вирізняється на фоні однотипних міських будівель.

 

А такі практичні рішення, як озеленення прибудинкової території, двори із дитячими майданчиками, спортивні площадки та зони для відпочинку дозволяють назвати житловий комплекс по вулиці Національної Гвардії проектом, що продуманий з турботою про своїх жильців. 

 

Будинок №87 у житловому комплексі поблизу парку Шевченка

 

Перша черга будівництва вже введена в експлуатацію, в будинках ще залишились вільні дво- та три-кімнатні квартири. Наразі зводиться друга черга будівництва - здача в експлуатацію запланована на червень 2017 року. Третя черга буде здана в червні 2018 року, разом із новим дитячим садочком.

 

Будівельній компанії «МЖК Експрес-24» вдалось збудувати комфортний і якісний комплекс, із турботою про своїх покупців.

 

Новосели житлового комплексу поблизу парку ім. Тараса Шевченка отримують не коробку, а повністю готову до чистової обробки квартиру.

 

На покупців, окрім омріяних квадратних метрів, чекає розведена по квартирі мідна електропроводка, котел, вікна з п’ятикамерного профілю з енергозберігаючим склопакетом, лічильники на всі комунікації, штукатурка «під рівень» та вхідні двері. До квартир також підведено кабельне телебачення та інтернет. Усі ці переваги входять у вартість квартири. 

 

Контакти:

адреса: м. Івано-Франківськ, вулиця Січових Стрільців, 58

телефон: +380 (342) 77-60-27

телефон/факс: +380 (342) 77-77-50

е-mail: Mgk-24@ukr.net

сайт МЖК: www.mgk.if.ua