БК "МЖК Експрес-24" продовжує участь у програмі довготермінового молодіжного кредитування

Програма молодіжного кредитування за рахунок власних коштів Фонду, дає змогу молодим сім’ям отримати довготерміновий пільговий кредит на будівництво (реконструкцію) житла.

З МЖК Експрес-24 мрії молодих сімей про власну оселю втілюються в реальність - стати власником квартири у районі парку Шевченка стало ще простіше. Адже, будівельна компанія продовжує свою участь у програмі довготермінового пільгового молодіжного кредитування за рахунок власних коштів Фонду.



Це означає, що молоді сім’ї, в яких чоловік та дружина віком до 35 років, неповні сім’ї, в яких мати (батько) віком до 35 років має неповнолітніх дітей (дитину), одинокі молоді громадяни віком до 35 років включно мають можливість отримати довготерміновий пільговий молодіжний кредит. Даний кредит надається на будівництво (реконструкцію) житла терміном до 30 років, але не більше ніж досягнення позичальником пенсійного віку, відсоткова ставка при цьому становить 14,1 % річних.

 

 

В житловому комплексі неподалік міського парку ім. Шевченка створено всі умови для комфортного проживання мешканців: облагороджена територія, дитячі майданчики і дитячий садок. Різні планування, кількість кімнат, квартири з терасами, є навіть можливість придбати двоповерхову квартиру, перебуваючи в якій виникає враження приватного будинку. Такий великий вибір дозволяє людині обрати для себе оптимальний варіант.

 

 

Нові будинки неподалік міського парку ім. Шевченка з просторими, добре освітленими квартирами зі зручним плануванням вже чекають своїх власників.

 

Контакти:

адреса: м. Івано-Франківськ, вулиця Січових Стрільців, 58

телефон: +380 (342) 77-60-27

телефон/факс: +380 (342) 77-77-50

е-mail: Mgk-24@ukr.net

сайт МЖК: www.mgk.if.ua