ЖК “MILLENNIUM ECO APARTMENTS” – унікальне житло в гармонії з природою

Будівельна компанія «МЖК ЕКСПРЕС-24», яка вже більше 20 років працює на ринку нерухомості, розпочала будівництво нового житлового комплексу “MILLENNIUM ECO APARTMENTS”.

Кожен квартал складатиметься із компактних та функціональних будинків найсучаснішої архітектури. В середині житлового комплексу розташується закритий від транспорту двір.

 

У холі кожного під’їзду буде два виходи: один – на вулицю, другий – у закритий внутрішній двір, який спроектовано у стилі закритих «італійських двориків», та який матиме багатофункціональне призначення і буде повністю безпечним для дітей і мешканців ЖК “MILLENNIUM ECO APARTMENTS”.

 

 

Житловий комплекс “MILLENNIUM ECO APARTMENTS” – унікальний тим, що дозволить своїм мешканцям жити в гармонії з природою.На території житлового комплексу розмістяться спортивно-відпочинкові зони загального користування. Для найменших мешканців – сучасне багатофункціональне міні-містечко, яке складатиметься з гірок, гойдалок, пісочниць.

 

 

У мікрорайоні “MILLENNIUM ECO APARTMENTS” також буде облаштовано майданчик для вигулу собак, що дозволить власникам чотирилапих мати спеціально відведене, безпечне місце для прогулянки зі своїми улюбленцями.

 

 

У житловому комплексі “MILLENNIUM ECO APARTMENTS” представлені безліч варіантів квартир, здатних задовольнити смак і потреби кожного, навіть найбільш прискіпливого покупця.

 

Вже зовсім скоро багато сімей матимуть чудову можливість придбати свою квартиру в елітних еко-апартаментах за доступними цінами. Будівельна компанія «МЖК ЕКСПРЕС-24» підготувала для потенційних покупців ряд програм, за якими можна вигідно придбати житло в житловому комплексі “MILLENNIUM ECO APARTMENTS”.

 

За деталями звертайтеся за телефоном 050 433 14 03 або за адресою: м. Івано-Франківськ вул. Січових Стрільців, 58.

 

е-mail: Mgk-24@ukr.net

 

сайт МЖК: www.mgk.if.ua