Де купити квартиру в Івано-Франківську без посередників

Сучасний ринок нерухомості дає можливість кожному придбати квартиру в Івано-Франківську без посередників за відносно невеликі кошти. Найбільш унікальні пропозиції у престижних новобудовах від надійного забудовника - компанії «МЖК Експрес-24».

Купуючи квартиру в Івано-Франківську без посередників, можна зекономити значну суму грошей, яку мали б витратити на оплату послуг ріелтора. Практика показує, що зазвичай в операціях, пов’язаних з купівлею-продажем нерухомості, задіяно досить багато людей і кожен очікує від своєї діяльності матеріальної винагороди.

 

Вносячи кошти прямо на рахунок забудовника, ви значно прискорюєте процес зведення житла. А ще мотивуєте будівельну організацію продавати квадратні метри по найбільш прийнятній ціні. А це в свою чергу, це дає змогу купити дешево квартиру в Івано-Франківську. Крім того, купуючи нерухомість без посередників у новобудові на стадії будівництва є можливість не лише побачити майбутнє житло, а також за потреби змінити його планування. Якщо будівельна компанія працює з покупцем напряму, то вона більш відповідально ставиться до зобов’язань перед клієнтом. Замовник детально обговорює особливості виконання майбутнього проекту, тим самим запобігаючи деяким недолікам, що можуть проявитися у майбутньому.

 

Купити квартиру в Івано-Франківську від забудовника «МЖК Експрес-24» - значить надійно вкласти гроші у завтрашній день. Така інвестиція неодмінно виправдає себе у майбутньому. На відміну від вторинної нерухомості, що широко представлена на сучасному ринку, житло від «МЖК Експрес-24» може бути спроектоване або перепроектоване відповідно до потреб замовника.

 

Івано-Франківськ - місто, що постійно оновляється, розвивається, то нерухомість у ньому буде постійно зростати у ціні. Ставши власником нерухомості, можна почуватися впевнено, адже в цьому випадку гроші Ви отримуєте надійну запоруку власної матеріальної стабільності у майбутньому. Квадратні метри у новобудові за потреби можна вигідно продати або обміняти, використовувати для задоволення власних потреб або здавати в оренду.

 

Детальну інформацію про умови придбання квартир від «МЖК Експрес-24» дізнатись за тел.: +380 (342) 77-60-27, +380 (050) 433 14 03 або на сайті будівельної компанії.