2,5 тисячі іванофранківців змагаються за відзнаку у сфері благоустрою

В Івано-Франківську мешканці змагаються за міську відзнаку у сфері благоустрою. Нагороду вирішили запровадити, щоб відзначити тих, хто активно доглядає та працює над покращенням умов проживання.

Оцінювати будуть претендентів у різних номінаціях. Протягом місяця мешканці міста могли подати свої заявки у категоріях: «Зразковий балкон» «Зразковий під’їзд»; підприємці – «Зразкова вивіска і фасад», «Зразковий літній майданчик»; ОСББ, ЖБК, управляючі компанії – «Зразкове утримання будинку».

 

У результаті отримали 33 заявки. За кожною номінацією буде визначено кілька переможців, які нагороджуватимуться грошовою премією у розмірі I місце - 1800 грн., II місце - 1400 грн., III місце - 1000 грн. та відзнакою в сфері благоустрою.

 

Обиратимуть переможців у два етапи. Саме зараз розпочався перший з них – он-лайн голосування, яке триватиме до 29 серпня. Кожен охочий зможе віддати свій голос у кожній категорії за посиланням.

 

Далі – справа за конкурсною комісією, яка теж скаже своє слово. При визначенні переможців враховуватимуть голосування громади та комісії у співвідношенні 50% /50%.

 

У першому етапі взяли участь 2,5 тисячі містян.

 

“2,5 тисячі франківців обрали своїх фаворитів міського конкурсу «На кращий об’єкт благоустрою».  Нагадаю, що наступний етап – голосування конкурсної комісії. При визначенні переможців думку громади та комісії врахуємо у співвідношенні 50/50%. Дякую всім за активність”, – йдеться в повідомленні міського голови Руслана Марцінківа на його сторінці у Фейсбук.