АТБ закрила 100 магазинів на окупованих територіях. Як працює мережа у воєнний час


Унаслідок воєнної агресії Росії в Україні приблизно 100 магазинів АТБ припинили свою роботу на тимчасово окупованих територіях.

 

Зачинено магазини, зокрема, у Херсоні та його околицях, у Мелітополі, де тимчасово перебуває агресор, пояснили The Page в пресслужбі компанії.

 

У компанії наголосили, що АТБ не веде господарську діяльність на тимчасово окупованих територіях України. Магазини, які розташовано в містах тимчасової окупації, зачиняються до відновлення контролю над містом українською військово-цивільною адміністрацією.

 

У пресслужбі мережі додали, що з початку масштабної військової агресії магазини «АТБ» працюють у посиленому режимі. Графік їхньої роботи коригується відповідно до регіону та місця розташування, а також з огляду на загострення бойових дій.

 

Частина магазинів працює з перебоями — у зоні воєнних дій і наближених до неї місцях. Такі заходи компанія запроваджує для унеможливлення небезпеки для співробітників і відвідувачів магазинів. За умови стабілізації ситуації торгові об'єкти відновлюють свою діяльність.

 

Наприклад, у Маріуполі об'єкти здебільшого тимчасово зачинені через неможливість налагодити постачання. У Чернігові постійні перебої з електропостачанням і доставкою. Також є проблеми з магазинами в Харкові, Сумах і Києві, пояснили в пресслужбі.

 

«У Миколаєві магазини вже почали працювати, але ситуація нестабільна. Якщо вона покращиться, магазини можуть відкритися — усе вирішується з огляду на розвиток подій. Ситуація в Сумах також складна, бо є проблеми з постачанням товарів. Є транспортні вікна, але вони несистемні. Адже якщо в магазин доправили товар і люди все розкупили, він тимчасово закривається, бо немає чим торгувати», — пояснили в пресслужбі.

 

Аналогічна ситуація в Харкові. У місті залишаються райони, де магазини працюють, але є місця, де навіть сьогодні були масовані обстріли.

 

У Києві переважна більшість магазинів працює. Постачання товарами має обережну, але позитивну динаміку.

 

«У місцях, де тривають воєнні дії, магазини зачиняються щойно виникає небезпека і для персоналу, і для покупців. Тільки-но пролунає сигнал повітряної тривоги, магазин зачиняють».Також у районах, де ведуться обстріли, об'єкти торгівлі одразу зупиняють роботу до моменту припинення вогню і з'ясування рівня пошкоджень.«У нас є локації, які були наближені до потрапляння ракетних снарядів. У такому разі потрібно провести діагностику, з'ясувати, чи все гаразд. Щойно з'являється технологічний висновок, магазин продовжує роботу», — наголосили в компанії.Найбільша українська мережа продовольчих знижок в Україні АТБ із приблизно 1 270 магазинами посіла третє місце з-поміж дискаунтерів на ринку Центрально-Східної Європи.



0 Коментарів - Написати коментар

Коментар