Житловий комплекс в Івано-Франківську класичне будівництво з керамічної цегли

«МЖК Експрес-24» – будівельна компанія, якій довіряють: всі її будинки вводяться в експлуатацію вчасно, а їх якість незмінно висока. Таке житло служитиме не одному поколінню, адже базова технологія – класичне будівництво з керамічної цегли. 

Компанія МЖК "Експрес-24" є неодноразовим номінантом та переможцем регіональних і всеукраїнських конкурсів. Візитною карткою міста та Прикарпаття в цілому стали архітектурно довершені будинки по вулицях В. Чорновола, В. Івасюка, С. Бандери.

 

Усі будинки МЖК Експрес-24 зводяться з цегли – стінові конструкції не містять сталевої арматури, яка може створювати електромагнітні поля. Кладка виконується у 2,5 цеглини. Всередині будівлі – класична цементно-піщана штукатурка, а зовнішні стіни утеплюються пінополістиролом, штукатуряться і фарбуються.

 

Будівлі екологічні і відповідають усім чинним нормам енергозбереження. Цеглу постачають вітчизняні підприємства – Коломийський цегельний завод та інші. Для оздоблення використовують якісну фарбу відомих світових виробників – покриття не вигорає на сонці і не лущиться. Кольори підбираються дуже ретельно і виважено, адже доведено, що колір впливає на настрій і самопочуття людей. Фасади будинків МЖК Експрес-24 – виразні, яскраві, позитивні.

 

Варто відзначити, що надійність компанії підтверджують призові місця у всеукраїнських конкурсах. Зокрема житловий будинок з вбудованими приміщеннями громадського призначення по вулиці Коновальця зайняв призове місце на Всеукраїнському конкурсі «Кращі будівлі і споруди України 2005 року».

 

Також житловий будинок по вул. Національної Гвардії зайняв почесне ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі "Кращі будинки і споруди 2015 року" у номінації "Житлове будівництво". Комплекс отримав схвальні відгуки журі за вдале архітектурне рішення, запровадження сучасних енергоощадних технологій і поєднання унікальної внутрішньої інфраструктури будівлі з міською інфраструктурою.

 

Контакти:

адреса: м. Івано-Франківськ, вулиця Січових Стрільців, 58

телефон: +380 (342) 77-60-27

телефон/факс: +380 (342) 77-77-50

е-mail: Mgk-24@ukr.net

сайт МЖК: www.mgk.if.ua