Завтра в Івано-Франківську пройдуть земельні торги

Івано-Франківська міська рада постановила виставити на земельні торги у формі аукціону право оренди на дві земельна ділянки.
Із умовами аукціону можна ознайомитися на сайті Управління земельних відносин.

 

Під лотом №1 на торги виставлено право оренди на ділянку по вулиці Надрічна,1, загальною площею 0,1561 га. Її цільове призначення - для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Ділянка відноситься до категорії земель житлової та громадської забудови. Стартовий розмір річної орендної плати - 52 840 грн. Термін користування - 10 років. 

 

Ділянка на кадастровій карті 

 

Наступним йде право оренди ділянки несільськогосподарського призначення по вулиці Чорновола, 153а, площею 0,257 га. Її цільове призначення - для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури. Ділянка відноситься до категорії земель житлової та громадської забудови. Вид використання - для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури. Стартовий розмір річної орендної плати – 84 436 грн. Термін користування землею - 10 років. 

 

Ділянка на кадастровій карті 

 

Земельні торги пройдуть завтра, 18 жовтня, за адресою: місто Івано-Франківськ, вулиця Грушевського, 21, кабінет 311. Початок торгів о 10:00 год.