Затишне житло в ритмі мегаполісу: де купити дворівневі апартаменти в Івано-Франківську?

У житловому комплексі поблизу парку ім. Тараса Шевченка від будівельної компанії «МЖК Експрес-24» дворівневі квартири представлені у вигляді трьох-, чотирьох- та п’ятикімнатних апартаментів. Окрім зручного планування, у всі квартирах є виходи на власні тераси.

Дворівневі квартири уже давно завоювали ринок нерухомості. Все завдяки внутрішньому функціональному плануванню. Адже подібне житло за рівнем комфорту часто прирівнюється до приватних заміських будиночків.

 

Квартири кладаються із двох поверхів, де основний атрибут – це сходи. Вхід знаходиться на першому поверсі. Також тут розміщений хол, кухня, вітальня, перший санвузол. На другому поверсі - житлова частина апартаментів: спальня, дитяча або кабінет, другий санвузол.

  

Дворівневі квартири дуже просторі, що дозволяє втілити всі сучасні рішення у сфері дизайну інтер’єрів. Скандинавський стиль з красивими світлими стінами, дерев'яними меблями та зеленими рослинами буде виглядати особливо добре.  

 

Якщо хочеться підкреслити свою індивідуальність, відмінним дизайнерським рішенням стане інтер’єр в стилі лофт. Просторе планування не буде сковувати рухів і надасть помешканню особливого шарму. Навіть якщо ви не цінитель модних напрямків, а любите класику, дворівнева квартира прийде вам до душі. Комфортна кухня стане місцем сімейних зустрічей, а затишні спальні на верхньому поверсі допоможуть набратися сил та енергії.

 

Пов’язане зображення 

Житло комфорт-класу в житловому комплексі поблизу парку імені Тараса Шевченка від будівельної компанії «МЖК Експрес-24» відповідає міжнародним стандартам якості і зроблено з любов'ю до сім'ї. Цегляна технологія будівництва в поєднанні з утепленням пінопластом здатна творити чудеса. Вона дозволяє зберігати тепло в будинку, забезпечує надійну шумоізоляцію та природне вентилювання приміщень.

 

Жителі будинку можуть скористатися парковкою, залишити дітей гратися на дитячому майданчику або відпочити на лавочках біля парадного входу. Більше того, в житловому кварталі реалізовано проект будівництва дитячого садка.

  

Поруч з комплексом є ​​кілька зупинок громадського транспорту. Відпочивати мешканці можуть в парку ім. Тараса Шевченка. Також до послуг власників квартир вся розвинена і високоякісна інфраструктура центрального району Івано-Франківська.

 

Контакти:

адреса: м. Івано-Франківськ, вулиця Січових Стрільців, 58

телефон: +380 (342) 77-60-27

телефон/факс: +380 (342) 77-77-50

е-mail: Mgk-24@ukr.net

сайт МЖК: www.mgk.if.ua