Квартири від забудовника в Івано-Франківську: сучасний дизайн та інтер'єр

Більше - краще: так вважає кожен другий, вибираючи квартиру в новобудові. Але, з багатьох причин, не всім вдається купити квартиру від забудовника в Івано-Франківську з великою житловою площею.

Будівельна компанія «МЖК Експрес-24» займається будівництвом та продажем добре спроектованих квартир в яких легко зробити сучасний, цікавий та зручний дизайн інтер'єру. Проте, потрібно навчитися правильно розпоряджатися наявним «вихідним матеріалом» - тобто придбаною квартирою сирець. Від усього цього залежить не тільки загальна домашня атмосфера, але й особистий комфорт та затишок.

 

Візуальне розширення простору

Ідей по візуальному розширенню квартири дуже багато. Серед традиційних: гра зі світлом, дзеркала - все це візуально збільшує вузькі коридори і маленькі спальні. 

 

Важливу роль в ремонті зіграє площа квартири, висота стель, кількість вікон. Якщо у квартирі високі стелі - вам дуже пощастило. У приміщенні з високими стелями легше створити правильні пропорції, простіше розставити акценти, а додатковий простір відкриває більше шляхів для творчого оформлення дизайну.

  

Вчіться ігнорувати реальні цифри і підлаштовувати простір квартири під свої потреби.

Важливий пункт - це колірні рішення. Вони можуть як «пригнічувати», так і вигідно підкреслювати особливості вашої квартири. Забудьте про модні темні відтінки, а беж, білизна, пастельні кольори - спокійна гамма заспокоює нерви, налаштовує на продуктивні думки.

  

Образ сучасного інтер'єру найкраще доповнювати меблями

Меблеві гібриди, за типом «крісло-книжкова полиця», «стілець-вішалка», «кухонний стіл-прасувальна дошка» дуже виручають. Якщо місця катастрофічно не вистачає, зверніться до професіонала, який зможе спроектувати цілу кухню-конструктор, або шафу-трансформер. Ідей для дизайну інтер'єру власної квартири в новобудові мільйони, які з них застосовувати, а які ігнорувати залежить від ваших уподобань і самого приміщення. Унікальності та домашнього затишку додадуть правильні кольори та декорування. 

 

Контакти:

адреса: м. Івано-Франківськ, вулиця Січових Стрільців, 58

телефон: +380 (342) 77-60-27

телефон/факс: +380 (342) 77-77-50

е-mail: Mgk-24@ukr.net

сайт МЖК: www.mgk.if.ua