Чому франківці обирають для життя квартири в районі парку ім. Шевченка

Квартири в Івано-Франківську в новобудові Міста, що наповнені природними багатствами такими як озера, річки та паркові зони особливо привабливі для життя. Сучасний Івано-Франківськ ніхто не може уявити без парку імені Т. Шевченка, що розташований у центральній частині міста.

Територія парку ім. Шевченка одне з найбільш улюблених місць для відпочинку для івано-франківців, а особливо молодих батьків та їх дітей. Неподалік від нього, по вул. Національної Гвардії будівельною компанією “МЖК Експрес-24” побудовано сучасний житловий комплекс з усіма зручностями. 

 

Важливою перевагою квартири в новобудові біля парку імені Т.Шевченка є локація нового житла. Квартири розміщені в центральній частині міста із дуже добре розвинутою транспортною інфраструктурою. Попри це, власники мають змогу насолодитися неймовірними виглядом з вікна, побачити яскраву панораму міста, Карпат та парку. Ще однією перевагою розташування житлового комплексу є чисте повітря без шкідливих викидів і пилу, що дає змогу відпочити від шуму міста і насолодитися домашнім затишком.

 

Крім того, житловий комплекс по вул. Національної Гвардії від будівельної компанії "МЖК Експрес-24" - це будинки, побудовані відповідно до будівельних норм та новітніх технологій. Облагороджена територія, дитячий садок та дитячі майданчики - все тут створено для зручності та комфорту проживання мешканців.

 

В житловому комплексі можна обрати квартиру, з різною кількістю кімнат, обрати для себе квартиру з терасами або навіть двоповерхову, яка створює відчуття перебування у власному будинку. Такий великий вибір дає змогу людині обрати для себе оптимальний варіант.

 

 

 Планування будинку житловому комплексі поблизу парку Шевченка

 

Детальну інформацію про житловий комплекс можна дізнатись за тел.: +380 (342) 77-60-27, +380 (050) 433 14 03 або на сайті будівельної компанії.