За останні три роки у Івано-Франківській області збудовано 1 891 797 м.кв житла


Івано-Франківськ та райони області активно розбудовуються. Аналітичний центр blago developer дослідив, які проєкти мають хороший попит на місцевому ринку, а які ризикують залишитись без покупця.

 

Як зазначають експерти, у 2017 році на Прикарпатті в експлуатацію здали 624477 м²  житла, у 2018 році ця цифра становила 404164 м²,, і у 2019 році кількість квадратних метрів зданих в експлуатацію збільшилась вдвічі в порівнянні з минулим роком – 863156 м². Проте, кількість не завжди дорівнює якості. 

 

В Івано-Франківську темпи зведення нових багатоповерхівок продовжують зростати. У таких умовах конкуренція збільшується не тільки за клієнта, але й інвестора. Але чи знайдуть новобудови свого покупця? Все більше людей віддають перевагу квартирам в сучасних житлових комплексах з розвиненою інфраструктурою та зручним транспортним сполученням. Експерти зазначають, у виграші залишаться ті девелопери, які роблять акцент на якості будівництва та функціональності приміщень. 

 

З боку населення попит на покращення житлових умов постійно зростає. Зараз для франківців у виборі помешкання вагомими залишаються вдале розташування, функціональність планування квартир, безпека, власна інфраструктура та якість житла. Дотримується цих критеріїв blago developer

 

Компанія будує проєкти різних класів з дотриманням європейських стандартів. Це забезпечує їм завжди стабільне підвищення попиту. 

 

Івано-Франківськ вважається одним з лідерів Західної України в сфері житлового будівництва. Багато нових будівель бізнес-класу зводиться в центрі, а для сімейного життя активно розбудовується передмістя. Саме тут девелопери реалізовують свої великі проєкти. Наразі більшість з них перебувають на початкових стадіях будівництва, як наприклад, житловий комплекс Comfort Park. Серед тих, які практично завершені, а щасливі сім’ї оздоблюють квартири ремонтами –  проєкти Містечко Соборне та Паркова Алея.

 

Купити квартиру від надійного забудовника blago developer також можна у ЖК Comfort Park, Manhattan, Main House, Авторський, Паркова Алея, Family Plaza, Chocolate, комплексі елітних апартаментів Parus та Royal Hall.