Які комунальні приміщення можуть орендувати франківці. Перелік

Влада міста пропонує для передачі в оренду низку комунальних приміщень.

В газеті «Західний кур’єр» опубліковано список об'єктів комунальної власності міста, що пропонуються для здачі в оренду.

  

Загалом, мова йде про дев’ять об’єктів. Це, зокрема, нежитлове приміщення, розташоване на 3 поверсі в будівлі спеціалізованої школи №5, по вул. Франка, 19, площею 31,5 м кв. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначене для проведення занять з іноземної мови. Вартість об’єкта оренди складає 286 450 грн. 

 

Наступним є частина нежитлового приміщення, розташованого в будівлі КНП «Центр первинної медичної і консультативно – діагностичної допомоги Івано-Франківської міської ради», за адресою вул. Вовчинецька, 196А, площею 3 м кв. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначене для розміщення терміналу самообслуговування. Вартість об’єкта оренди складає 22 422 грн.

 

Далі йде частина нежитлового приміщення, розташованого в будівлі КНП «Центр первинної медичної і консультативно – діагностичної допомоги Івано-Франківської міської ради», за адресою вул. Франка, 30, площею 3 м кв. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначене для розміщення терміналу самообслуговування. Вартість об’єкта оренди складає 36 709 грн.

 

Також у списку зазначена частина нежитлового приміщення, розташованого в будівлі КНП «Центр первинної медичної і консультативно – діагностичної допомоги Івано-Франківської міської ради», за адресою вул. Чорновола, 59, площею 3 м кв. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначене для розміщення терміналу самообслуговування. Вартість об’єкта оренди 31 450 грн.

 

Далі йде нежитлове приміщення, розташоване на першому поверсі в будинку по вул. Хоткевича, 44 корпус 3, площею 5,4 м кв. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначене для розміщення майстерні з ремонту одягу. Вартість об’єкта оренди 35 147 грн.

 

Наступними є нежитлові приміщення, розташовані в будівлі по вул. Мазепи, 162А, площею 433,4 м кв. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначене для використання під камери схову. Вартість об’єкта оренди складає 1 599 488 грн.

 

Ще є нежитлові приміщенні, розташовані на першому поверсі в будівлі ЗОШ №19 по вул. Хоткевича, 56, площею 72,6 м к. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначене для проведення спортивних занять. Вартість об’єкта оренди складає 619 700 грн.

 

Також є нежитлові приміщення  розташовані в будинку на вул. Січових Стрільців, 56, площею 48,6 м кв. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначене для розміщення релігійної організації. Вартість об’єкта оренди складає 466 225 м кв.

 

Останніми у списку зазначені нежитлові приміщення, розташовані на 4 поверсі по вул. Галицька, 22, площею 220,5 м кв. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначене для здійснення медичної практики. Вартість об’єкта оренди складає 2 477 500 грн.

  

Заяви про оренду зазначених об'єктів приймаються за адресою: м. Івано-Франківськ, вулиця Леся Курбаса, 2, перший поверх (приміщення в управління комунального майна Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради). У разі надходження двох і більше заяв на один об'єкт, орендодавець оголосить конкурс.