Під склади чи для громадських організацій: місто здає в оренду комунальні приміщення

На сайті міськвиконкому опубліковано список об'єктів комунальної власності міста, що пропонуються для здачі в оренду.

Загалом, мова йде про вісім об’єктів. Це, зокрема, нежитлові приміщення, розташовані в підвалі будинку по вул. Гетьмана Мазепи, 12, площею 51,4м кв. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначене для влаштування складу. Вартість самого об’єкта оренди складає 233 950 грн.

  

Наступними є нежитлові приміщення , розташовані на першому поверсі в будівлі педіатричного відділення №6 на вул. Молодіжна, 50, площею 29,7 м кв. Максимальний термін оренди –1 рік. Приміщення призначене для розміщення торгівельних об’єктів з продажу канцелярських товарів та дитячих іграшок. Вартість самого об’єкта оренди складає 209 577 грн.

 

Далі йдуть нежитлові приміщення, розташовані в підвалі будинку по вул. Бачинського, 2, площею 52,5 м кв. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначене для розміщення кафе. Вартість самого об’єкта оренди складає 377 658 грн.

  

Також у списку зазначене нежитлове приміщення, розташоване на першому поверсі в будівлі Спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 на вул. Довга, 37, площею 17,93м кв. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначене для проведення занять з іноземної мови (з погодинною орендною платою). Вартість самого об’єкта оренди складає 201 110 грн.

  

Далі йде нежитлове приміщення, розташоване на першому поверсі в будівлі КНП «Івано-Франківський міський клінічний перинатальний центр» по вул. Чорновола, 49, площею 3 м кв. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначене для розміщення терміналу з прийому платежів за послуги. Вартість самого об’єкта оренди складає 32 360 грн.

  

Наступними є нежитлові приміщення, розташовані на четвертому поверсі в будівлі ЗОШ №24 на вул. Хіміків, 1, площею 94,4 м кв. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначене для проведення занять з іноземної мови (з погодинною орендною платою). Вартість самого об’єкта оренди складає 703 540 грн.

 

Ще є нежитлові приміщенні, розташовані на третьому поверсі будівлі по вул. Військових Ветеранів, 10А, площею 13,79 м кв. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначене для розміщення громадської організації. Вартість самого об’єкта оренди складає 86 500 грн.

 

Останньою у списку є частина димової труби з прилеглою технічною площадкою котельні, розташованої на вул. Набережна ім. В. Стефаника, 8А, площею 20 м кв. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначене для розміщення обладнання базової станції мобільного зв’язку. Вартість самого об’єкта оренди складає 116 890 грн.

  

Заяви про оренду зазначених об'єктів приймаються за адресою: м. Івано-Франківськ, вулиця Леся Курбаса, 2, перший поверх (приміщення в управління комунального майна Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради). У разі надходження двох і більше заяв на один об'єкт, орендодавець оголосить конкурс.