В Івано-Франківську шукають орендарів для комунальних приміщень

Бюджет міста отримує чималий дохід від оренди комунального майна. Днями на сайті міськвиконкому з’явилося оголошення про намір передати в оренду ще кілька об'єктів.

Першою у списку комунального майна значиться нежитлова будівля розташована по вулиці Озаркевича, 13, загальною площею 183,4 м кв. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Вартість об’єкта оренди складає 1 203 430 грн. Об’єкт призначений для розміщення суб’єктів господарювання, що діють на основі приватної власності і провадять господарську діяльність з медичної практики.

 

Наступними є нежитлові приміщення, розташовані на першому поверсі будівлі по вулиці Івана Павла ІІ, 10, загальною площею 14,8 кв м. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Вартість об’єкта оренди складає 117 200 грн. Об’єкт призначений для використання під творчу майстерню.

 

Далі йде нежитлова будівля, що знаходиться по вулиці Вовчинецька, 94, площею 110, 8 м кв. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Вартість об’єкта оренди складає 456 780 грн. Об’єкт призначений для розміщення суб’єктів господарювання, що діють на основі приватної власності і провадять господарську діяльність з медичної практики.

 

Ще одні нежитлові приміщення площею 74,5 м кв, розташовані в підвалі центральної міської клінічної лікарні по вулиці Гетьмана Мазепи, 114. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Вартість об’єкта оренди складає 434 190 грн. Об’єкт призначений для розміщення закладу харчування без продажу товарів підакцизної групи.

 

Останніми у списку зазначені нежитлове приміщення, що розташовані на другому поверсі в будівлі Івано-Франківської гімназії №2 по вулиці Шухевичів, 35. Їх площа становить 163,9 м кв. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Вартість об’єкта оренди складає 1 319 340 грн. Об’єкт призначений для проведення занять з хореографії з погодинним графіком занять.

 

Заяви про оренду зазначених об'єктів приймаються за адресою: м. Івано-Франківськ, вулиця Леся Курбаса, 2, перший поверх (приміщення в управління комунального майна Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради). У разі надходження двох і більше заяв на один об'єкт, орендодавець оголосить конкурс.