Франківцям пропонують орендувати комунальні приміщення

Виконком опублікував список об'єктів комунальної власності міста, що пропонуються для передачі в оренду.

Загалом, мова йде про три об’єкти. Це, зокрема, нежитлові приміщення танцювальної зали, розташоване на 1 поверсі в будівлі ЗОШ №4, по вул. Південний бульвар, 24, площею 67,6 м кв. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначене для проведення занять з хореографії. Вартість самого об’єкта оренди складає 621 570 грн.

 

Наступними йдуть нежитлові приміщення, розташовані на другому поверсі в будівлі міської поліклініки №4 за адресою вул. Вовчинецька, 196А, площею 16 м кв. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначене для розміщення кабінету з надання стоматологічних послуг. Вартість самого об’єкта оренди складає 108 736 грн.

 

Також для передачі в оренду пропонуються нежитлові приміщення, розташовані на першому поверсі в будівлі Івано-Франківської гімназії №2 по вул. Шухевичів, 35. Максимальний термін оренди – на 2 роки 11 місяців. Приміщення призначене для проведення спортивних занять. Вартість самого об’єкта оренди складає 655 033.

 

Заяви про оренду зазначених об'єктів приймаються за адресою: м. Івано-Франківськ, вулиця Леся Курбаса, 2, перший поверх (приміщення в управління комунального майна Департаменту комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради). У разі надходження двох і більше заяв на один об'єкт, орендодавець оголосить конкурс.