Втеча із кам'яних джунглів: переваги квартири за містом

Як засвідчують дослідження, близько 50% європейців віддають перевагу житлу за містом. В Україні частка тих, хто купує або орендує нерухомість в передмісті, тільки зростає. Сучасний ринок нерухомості успішно спростовує міф про житло за містом, як виключно, розкішну забаганку. Сьогодні, зручною альтернативою індивідуального будинку стала покупка квартири. Тут варто розглянути очевидні переваги ринку нерухомості в передмісті Івано-Франківська. Як приклад, візьмемо село Крихівці.  

Інфраструктура передмістя

 

Село Крихівці розташоване у приміській зоні, по обидві сторони автомагістралі Івано-Франківськ – Богородчани. Відстань від центру села до центральної частини міста складає менш ніж 3,5 км.

 

На території села діють приватні підприємства: ковальський цех, пилорама, майстерня по фарбуванню автомобілів, майстерня по ремонту автомобілів та автомобільних шин. Є ринок по продажу автомобільних запчастин, бензозаправка та газозаправка автомобілів, Льодова арена, аква-парк, продовольчі магазини місцевих підприємців. Нині активно розбудується центр та околиці села. В чотирьох мікрорайонах встановлені дитячі майданчики, а понад 96% вулиць - освітлені.

 

 

Перспективи розвитку приміської зони

Десятки гектарів занедбаної землі на території приміського села Крихівці за кілька років перетворилися на повноцінне, самодостатнє містечко «Калинова слобода». Тут представлений новий підхід до будівництва, а інфраструктура містечка продумана до найменших деталей. Тутешній життєвий простір спроектований максимально комфортним для мешканців. Забудовник зумів не тільки зберегти навколишню природу, але і вдало вписалися в існуючий ландшафт.

 

З містечком налагоджено регулярне автобусне сполучення, а до найближчої транспортної зупинки можна дістатись пішки за 5-7 хвилин. Середній час маршруту від «Калинової слободи» до центру міста займає 15-20 хв.

 

На території «Калинової лободи» розташований дитячий садок, численні зони відпочинку, спортивні та дитячі майданчики. Для комфортного життя є все необхідне - аптеки, магазини, перукарні, банк та інші установи. Що важливо, ІІІ черга будівництва передбачає зведення нового торгово-розважального центру.

 

В «Калиновій слободі» представлений великий вибір планування квартир. Навіть найвибагливіші покупці зможуть знайти для себе цілком оптимальніший варіант. Компактні квартири-студії і класичні однокімнатні квартири подарують затишок тим, хто хоче жити окремо. Просторі квартири євроформату найкраще підійдуть шанувальникам сімейного стилю життя. Великі кухні-вітальні спеціально спроектовані для теплих вечорів у колі рідних і друзів, а кількаповерхові - створюють враження приватного будинку, з привабливими краєвидами за вікном.

 

 

 

 

Прибутковість інвестицій в житло за містом

"Є багато переваг в купівлі житла за містом, - каже ріелтор, Леся Грималюк,- Це екологія, спокій, відпочинок від міського шуму, затишок, при цьому двори забезпечені охороною. Тут присутні малоповерхові будинки, тому навколо чимало зон відпочинку для дітей та дорослих. Але, напевно, найважливіший аргумент - це ціна."

 

Забудовники, які спеціалізуються на будівництві в передмісті,  не розпещені покупцями. Тому всіляко намагаються догодити клієнтам. Звідси і ціни на купівлю житла в приміській зоні. Вони і досі дуже комфортні.

 

Так, майбутнім мешканцям «Калинової слободи», окрім привабливої ціни, пропонують вигідні умови придбання нової квартири. При сплаті першого внеску, решта суми розбивається на період розтермінування. При цьому відсутні будь-які додаткові платежі та комісії. На території містечка знаходиться консультаційний відділ, де можна отримати повну інформацію про умови придбання квартири. 

 

Результат пошуку зображень за запитом